tiistai 15. joulukuuta 2009

-20

Ulkona on maailman ihanin ilma! Kirpeä pakkanen, aurinkoinen taivas ja jalkojen alla kylmyyttään narskuva lumi! Aivan ihanaa enkä voi ymmärtää mitä ihmiset valittavat. Ollut nyt pari päivää -16-19c enkä valita kyllä yhtään. (okei valitin eilen aamulla kun jouduin raappaamaan autoa varmaan puoli tuntia, kun poikaystävän pihalla ei ole meikän autolle lämmitysmahdollisuutta)
Valitettavasti nämä kirpeät Suomen talveen ehdottomasti kuuluvat paukkupakkaset ovat syrjäyttäneet rakkaan nahkatakkini. Viime talven kuljin lähes kokonaan nahkatakissa, kun ilmat olivat mitä olivat.
En kuitenkaan valita, sillä minulta onkin jäänyt esittelemättä aivan mahtava takkiostos, jonka hankin jo lokakuussa. Tämä on parissakin blogissa vilahdellut H&M:n parka, eli omaan silmääni valaanpelastajatakki. Todella lämmin, mukava ja ulkonäössäkään ei ole mitään vikaa!
Eilen kävimme tyttöporukalla syömässä, juhlimassa porukan nuorinta joka vihdoin täytti 18 vuotta! :D Oli vallan mukava ilta kyllä.
Huomenna on vuorossa seurakunnan joulujuhla, mihin on pakko mennä mättämään ilmaista ruokaa! Perjantaina sen sijaan vuorossa koulun joulujuhla ja pienimuotoista shoppailua Kotkan suunnassa. Viikonloppuna lähtään varmaan johonkin bilettämään, eli ihan mukava viikonpuolikas tulossa.

Päivänasu kuvia ei ole hetkeen näkynyt ja syy on tässä

Näillä pakkaslukemilla haluaa vaan heittää jotain mahdollisimman mukavaa ja lämmintä päälle. UGG-töppöset, iso huivi ja pipo ovat erottamaton osa minua varmaan aika pitkällekin eteenpäin.

3 kommenttia:

Erika kirjoitti...

SielunTOVERI! Rakastan noita kirpeitä pakkasia, jotka tekevät posket punaisiksi ja mielen virkeäksi. Jos on kylmä, niin ei ole todellakaan panostanut pukeutumiseen. Inhottaa nämä, jotka hyppivät sukkahousuissa ja pitkissä paidoissa ja valittavat kuinka kylmä on, no mistäköhän se johtuu? :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat silmälasit sinulla.. ^^'

Tajja kirjoitti...

Erika:
No kyllä! Raikas pakkasilma kuuluu Suomen talveen, onhan se paljon kivempi kuin se muutamaa viikkoa takaperin ollut harmaa vesisadeankeus! d:

Anonyymi: Kiitos, iteki tykkäilen :----)