tiistai 1. joulukuuta 2009

Kattispämmi

Tänään oli tosi hauska koulupäivä. Abeilla oli pyjamapäivä ja oli niin rentoa ja letkeää vain hengailla pyjama päällä! Oli hauska nähdä, että lähes kaikki kolmasluokkalaiset osallistuivat teemaan!
Tänään saimme myös vihdoinkin abihupparimme! Minut nakitettiin piirtämään meille kuva/logo/teksti tms. ja oli hauska nähdä oma tuotos vihdoin kankaalle painettuna. Idea ei ole omani, vaan äänestyksen kautta päätimme painattaa hupparin selkään "vankilakuvan", jonka löysimme jostain abipaitakatalogilehtisestä. Rintamuksen Halu'10 -logo oli sentään ihan omaa käsialaani.

Eräästä asiasta en kuitenkaan tässä uudessa jaksossa niin välitä. Ja se asia on matematiikka. Vihaan matematiikkaa yms. aineita yli kaiken muun. Olen niissä todella surkea eikä meikää suoraan sanottuna kiinnosta ko. aineet yhtään! Onneksi olen tässä hiljattain saanut uusia mustia piirustustusseja, joten aika ei käynyt matematiikan tunneillakaan pitkäksi!
No ehken itselleni aivan tuollaista kuvaa halua ihooni hakattavan..

Kävin tänään kurkkailemassa Heijastuspinnan uusia postauksia ja löysin sieltä Marian linkittämän, aivan ihanan, kissavideon! Oli pakko etsiä koneelta kaikki kuvaamani kissa-aiheiset kuvat enkä enää mahtanut itselleni mitään, oli pakko spämmätä parhaat palat tähän! :D ANTEEKSI.4 kommenttia:

Ida kirjoitti...

Voi eijj. Tää ei yhtään tee hyvää mun kissakuumeelle :DD

Suloja ovat <3

Anonyymi kirjoitti...

Joo, sama ku ylemmällä, eli kiitos kissakuumeen pahentamisesta :D

Kirsikka kirjoitti...

vau oot hyvä piirtää :o ja voi noi kissat!

Maria kirjoitti...

Ijjjjhjh, ihan Lolcat-kamaa olis osa noista kisuilmeistä ^^ ja viimesessä kuvassa kisu on aika ilvesmäinen ilmestys :PP