torstai 3. joulukuuta 2009

Kuule miten muumihumppa soi

Hehe teiltä tursuaa kissat kohta jo päästä mutta vielä olisi vähän kissa-asiaa mitä haluan päivitellä!
Nimittäin, meikän pikku Nilkillä on mato/ja. Se selvisi minulle hyvin kuvottavalla tavalla eilen (en enää ikinä vilkaise Nilkin takapuolta..) ja syöksyin salamannopeasti googleen. Mitä matoja meikän pikkusella on ja mitä maksaa lääkitys. Kävi ilmi että dorkalla on ilmeisesti heisimato ja tänään syöksyin ostamaan matolääkettä. Onneksi madotus sujui pikkuveljen kanssa oikein onnistuneesti. Joskus yritimme äitini kanssa madottaa ex-kissaani, lopputuloksena oli se, että madotustahnat oli meikäläisen naamalla <3
Toivottavasti tuo troppi toimii, en ollut edes yhtään tietoinen siitä, paljonko tuo rontti painaa, joten heitin randomilla sille 5kg elopainoa. Varmaan se onkin jotain sinne päin.


Mutta kissani loisvaivoista toiseen aiheeseen. Löysin tiistaina kirpputorilta maailman ihanimman kirjan. SUUREN MUUMIKIRJAN. Jätin sen kuitenkin syystä tuntemattomasta pölyttymään pöydälle. Minuun iski järjetön katumus ajaessani kotiin ilman kaunokaistani. Oli siis pakko nousta keskiviikkona vähän aikaisemmin, että ehtisin käydä kirpputorilla ennen koulun alkua. Päiväni olisi eittämättä mennyt totaalisen pilalle, jos kirja olisi jo ostettu. Mutta voi, siellä se odotti minua haikeana ja kaappasin sen mukaani parin euron hintaan.
Kirja sisältää muumisarjakuvaa, tarinoita, reseptejä ja jopa lauluja! Kirjasta löytyy legendaariset tarinat "Kuka lohduttaisi Nyytiä" sekä "Kuinkas sitten kävikään?" Kuvitus on jotain maailman parasta ja juuri kuvat pakottivatkin minut ostamaan tämän kaunokaisen.


Nyt uppoudun katsomaan Geishan muistelmia tallennukselta. Onneksi tämä jakso on näin rento, ei minkäänlaista koulustressiä jeejeejee. Tässä vielä kuva lukujärjestyksestä (ja kyllä, käyn rub2 ja mab2 uudestaan hehe..)

Ei kommentteja: