keskiviikko 30. joulukuuta 2009

May the Force be with you

Kävin maanantaina Kouvolassa tuhlaamassa 150€ lahjakorttiani H&M:lle, ja voin kyllä kertoa reissun olleen varsin kannattava. Oletusideanahan varmaankin oli lähteä katsastamaan alennusmyynnit.. En kuitenkaan tosiaan ostanut mitään alennettua. Jotenkin kaikki alennusrekkien lumput olivat aika kammottavia. Jotain räikeitä läpikuultavia raskaustunikoita lähinnä. Eivät ne ole kelvanneet meikälle täysihintaisinakaan, femman alennussumma ei todellakaan saa niitä ostoskoriini.

Olen kuitenkin tyytyväinen täysihintaisiinkin löytöihini, sain kulutettua n. 100€, joten viitisenkymppiä on vielä jäljellä. Ajattelin säästellä sitä "pakkosaada" -juttuihin, joita ilmestyy aina kun olen rahaton!
Tässä ostossaldoni:

Paljettihame, 9,95€.

Raitapaita, 7,95€.

Sininen neule, 14,95€.

Ja sitten kaksi aivan mahtavaa juttua;Star Wars-paita. Tämä on lasten puolelta ja aivan luv! Han Solo, Yoda ja Darth Vader<3 Meikän unelmien miehet! Pakko tunnustaa tähän väliin, että olen aivan armoton Star Wars-nörtti. Rakastan kirjoja ja elokuvia ja kaikki DVD:t löytyvätkin kokoelmistani. Omistan jopa Yoda pehmolelun! Ah nam. Paidalla hintaa kuitenkin 12,95€.
Toinen hypermahtava juttu onkin Elmo-neule! Tämä on miesten puolelta hamuttu ja näin tämän jo kaukaa tuijottavan itseäni. Se olikin menoa se! Seesamtie oli penskana aika huippujuttu ja Elmo oli Keksimonsterin ohella ehdoton lempparini! Paita on todella söpö ja lämmin ja awwaww. Rakkautta. Hintaa paidalla oli 29,95€.

Kuvaamatta jätin yhden mustan liehuhelmaneuleen, koska siitä oli todella vaikea saada kuvaa, jossa siitä olisi saanut jotain selvää. Ehkä joskus päivänasun yhteydessä.. Hintaa neuleella 19,95€. Kuvaamatta jäivät myös harmaat ylipolvensukat, jotka jokainen varmasti osaa kuvitella omassa päässään. (4,95€)

Nyt uppoudun taas True Bloodiin. Saatan olla koukussa ja pahasti.

4 kommenttia:

banderra kirjoitti...

IHANA ELMOPAITA ! vooooi <3
Hiemanko sulla on ihana blogi. Oon lukenu tätä siitä asti kun alotit, en vaan ikinä kommentoi mitään..:)

Erika kirjoitti...

Mullakin on toi Elmopaita. :) Hyvä huomata, että täältä Kouvolasta saa noinkin kivoja juttuja, lauantaina oon nimittäin menossa shoppailemaan ja aika moni ostoksistasi tulee ainakin sovituskoppiin kanssani!

Anonyymi kirjoitti...

Elmopaita<3 AIKA IHANA.

Tajja kirjoitti...

banderra: Kiva kuulla, kommentoi toki jatkossakin :---)

Erika: Kouvolassa on mun mielestä H&M:llä ainakin ihan hyvä kattaus esimerkiksi Kotkaan verraten, jossa tulee tiuhemmin käytyä.

Anonyymi: Elmo on paras 8)