lauantai 19. joulukuuta 2009

Jännä

Eilen oli oikein mukava päivä, joten päätin tehdä tällaisen "päivä Taijan kanssa" -postauksen. Kuviakin löytyy harvakseltaan päivän mittaan, joten tässä olisi vähän erilaista juttua normaaleihin postauksiini.
Aamulla oli lukion ja yläasteen yhteinen joulujuhla joka teemaan sopivasti meni aika pipariksi.. Ei vaan yhteydenpito koulujen välillä pitänyt eikä oikein kukaan tiennyt kuka vastaa mistäkin ja mitä seuraavaksi on luvassa. No, selvittiin kuitenkin lähes kunnialla loppuun.Lähes heti juhlan jälkeen lähdimme Terpan kanssa Kotkaan shoppailemaan joululahjoja. Olin ja olen kyllä edelleen vähän tyytymätön ostossaldoon, pakko varmaan käydä vielä seuraavan viikon alussa ehdottomilla viime hetken jouluostoksilla. Miksi muille ihmisille on niin kauhean vaikeaa ostaa lahjoja? Itselleni olisin löytänyt taas vaikka mitä kivaa ja jouduin voihkien lähteä lukuisista kaupoista jättäen paljon kivoja juttuja hyllyihin. Raskaimmat hyvästit jouduin jättämään näille kengille.Juuri tuollaisia olen metsästänyt! Olen niin rakastunut ja rakkauden roihua ruokkii vielä se tieto, että nuo kaunokaiset tulevat koristamaan kenkähyllyäni (=kasaani) varsin pian. Peksi nimittäin ilmoitti ettei ole vielä ehtinyt käydä ostamassa joululahjaani, tämän ansiosta päätin hienovaraisesti vinkata jostain tosi kivasta..Kotkareissun jälkeen heitin Terppanan kotiinsa ja lähdin itse toiselle kaverille katsomaan tämän uutta koiranpentua! Bella pentu oli haettu samaisena aamupäivänä ja totutteli vasta uuteen kotiin. Ja voi että se oli luttana! En olisi malttanut päästää söpöläistä käpälistäni, sen turkki oli niin pehmeä ja silmät niin suloiset ja voi että. Pentu haettiin Elimäeltä ja on aikamoinen rotumiksaus, tytöstä löytyy ainakin bretonia, bokseria ja faaraokoiraa, ja nämä rodut ovat ainoastaan äidin puolelta. Isästä ei ole edes varmaa tietoa, mutta yksi todennäköinen mahdollisuus on suomen lapinkoira.
Ainoan suht koht selvän kuvan Bellasta sain tämän viimein väsähtäessä petiinsä. Kuvasta ei kyllä juurikaan saa käsitystä haukun ulkonäöstä, mutta voitte olla varmoja että otan vielä paljon lisää kuvia!


Pentukuumeen hankittuani menin Peksille ehostautumaan iltaa varten. Oli tyttöjen kanssa tarkoitus lähteä katselemaan vähän yöelämää Seurahuoneelle. Ylleni laitoin H&Mn hopeisen hapsumekon, Piecesin boleron, Seppälän mustavalkoiset ballerinat sekä Peksin äidiltä saadun rusettipääkoristeen. Huuliin laitoin nättiä punaista huulipunaa, mikä sopii mielestäni tosi hyvin yhteen tämän uuden vaalean ja lyhyen tukan kanssa.


Seitsemän pintaan Peksi heitti minut kaverille vähän aloittelemaan. Kauan emme siellä kuhnineet, vaan lähdimme kuskitypymme kanssa vaan päättömästi ajelemaan. Oli kyllä ihan viihdyttävää vain pärräillä pitkin maita ja mantuja tällaisen dorkalauman kanssa. Vihdoin kymmeneltä hipsimme Seurahuoneelle ja oli kyllä hirmu kivaa. Eräs tytöistä kumosi alkoholijuomia kitaansa sellaisella tahdilla, että jo yhdeltä hän oli valmis lähtemään kotiin. Päätimme sitten kaikki lähteä samaan aikaan.Itse olisin vielä voinut mieluusti jäädä juhlimaan, mutta pehmoinen sänky kuulosti myös houkuttelevalta. Kävimme vielä Mäkkärin autoluukun kautta ja siitä kukin koteihimme nukkumaan.

Tässä vielä päivällä käyttämäni asu;


Huivi, takki & leggarit - H&M
Kengät - Zatza

Tylsää, mutta ah-niin-mukavaa!

5 kommenttia:

purr kirjoitti...

Missä liikkeessä noita kenkiä myydään? Hienot ovat! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana asu!

Anonyymi kirjoitti...

Joo se joulujuhla oli ihan kaamee! :D Siit ei tajunnu mitään ja oli muutenkin huonosti suunniteltu ja hirmu tylsä. Huonoin joulujuhla missä oon ikinä ollu. :D

Juliahelmiina kirjoitti...

Punainen huulipuna käy sulle ihan mielettömän hyvin :)

Tajja kirjoitti...

purr: Ko. popot löytyivät Zatzasta :)

Anonyymi: Kiva jos tykkäilet :)

Anonyymi: No kyllä :D !

Juliahelmiina: Oi kiitos!