tiistai 8. joulukuuta 2009

Personal shopper

Alan olla korviani myöten täynnä hammaslääkäreitä. Viimeviikot ovat menneet suu- ja hammasosastolla sairaalassa ja nyt alkaa kyllästyttää. Tänään minulta revittiin taas hammas irti ja sattuu aika törkeästi. Onneksi tämä oli nyt tältä erää tässä, torstaina vielä pikainen piipahdus ihan normaalilla hammaslääkärillä ja sen jälkeen saan olla rauhassa aina maaliskuuhun asti.
Mutta ei allekirjoittaneen purukalustosta sen enempää. Perjantaina olimme juhlimassa BB-"tähtien" kanssa Amarillossa ja nauratti maailman eniten, kun porukka liikkui jonkinlaisessa jonorykelmässä BB-jengin mukana. Jos Ragnar meni vessaan, meni 20-30 ihmistä perässä ovelle odottamaan. Näin esimerkiksi. Paikka oli myös ärsyttävän täynnä ihmisiä eikä mahtunut kunnolla tanssimaan tai muutakaan. Hauskaa oli silti.
Itsenäisyyspäivänä teimme äidin kanssa pipareita ja piparkakkutalon osia. Tänään kävimme vähän jouluostoksille, pikkuveljelle löysimme pari tosi kivaa paitaa ja voi että, odotan joulua niiin kovasti.
Jotta joulu tulisi nopeammin, haluankin esitellä teille maailman parhaimman pelin!
Löysimme Terhin kanssa tämän huippupelin pelikoneen ihQ-pelit osastolta ja se oli menoa se. Hyppytunnit ovat kuluneet mukavasti tämän parissa.
Saanen siis esitellä, peleistä parhain, PERSONAL SHOPPER.
Pelissä tienaat elantosi shoppailemalla muiden puolesta. Yhdessä pelissä on yhteensä 9 rataa ja kolme kauppaa. Peliruutuusi ilmestyy liuta valkoisia kuvioita, jotka esittävät jotain esinettä. Sinun tehtäväsi on etsiä esineet kuvasta mahdollisimman nopeasti. Muista etsiä jokaiselta radalta myös goodiebag, jota vastaan saat yhden lisävihjeen käyttöösi. Onnea peliin! Personal Shopper 1
Personal Shopper 2
Personal Shopper 3
Personal Shopper 4

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tunnet ilmeisesti nämä BB-tähdet vai? :) Joo no kivalta peliltä vaikuttaa !

Tajja kirjoitti...

Anonyymi: Ahahaha siis tosiaankaan en :D ne vaan oli bailaamassa samoilla mestoilla.
Ja kyllä, peli on maailman paras!

Anonyymi kirjoitti...

AHAHAHAH oon feimi ku mainitset mut nimeltä<3

Johanna kirjoitti...

olen samaa mieltä et on paras peli ever ! oon päässy jo 1 ja 2 kokonaan läpi :D

Johanna kirjoitti...

ja nyt oon päässy jo 3 ja 4:skin :D

Tajja kirjoitti...

Anonyymi: No tulee vitu tyhmä olo ain kierrellä ja kaarrella: "kaverin kans plaaplaaplaa", "X oli sitä mieltä että..", "sitten T kertoi minulle.."

Pls mitää koodinimii ehehe.

Johanna: Hyvin menee! :DD