torstai 8. lokakuuta 2009

Elämä on näkemisen arvoinen

Hain eilen vihdoin ne uudet silmälasit Kotkan Nisseniltä! Ja voi että olin jo unohtanut kuinka rakastunut olinkaan niihin!

Nämä Puman vihreät namilasit tulivat puoleen hintaan toisten lasieni "kylkiäisenä", joten kyllä, hyödynsin Nissenin "toiset lasit puoleen hintaan" tarjousta ja kyllä kannatti. Nää on niiin kivat!

Sydämeni kuitenkin menetin eräille toisille yksilöille. Merkistä ei ole mitään hajua sillä siitä ei ole kehyksissä minkäänlaista mainintaa. Ja ihan sama, koska nämä hipovat täydellisyyttä ja olen niin rakastunut! Nämä mustat muovisankaiset komistukset tekevät maailmasta niin paljon paremman paikan!

Tuli Kotkassa kyllä shoppailtua yhtä sun toistakin. Mukaan lähti jo ylemmässä kuvassa vilahtanut i h a n a jättiputkihuivi joka on niin pehmeä ja lämmin ja muhkea etten haluaisi ottaa sitä kaulastani enää ikinä. Siitä saa hupunkin huivin lisäksi ja se on parhautta! Huivin lisäksi hankin vihdoin itselleni toiset talvitöppös-feikki-uggit. Tällä kertaa käytännöllisinä mustina. Mukaan tarttui myös uusi mahtava talvitakki, hiusväri, kangaskassi, suklaata ym. Kannattava reissu suunnattomasta syysmyrskystä huolimatta.
Tässä vielä tämän kirpeän pakkaspäivän asu! Samoissa lumpuissa kävin pyörähtämässä koulukuvauksessakin.
Takki - Only
Neule - H&M
Tunika - Lindex
Leggarit - H&M
Kengät - Zatza
Laukku - Anttila
Polvisukat - H&M
Huivi - H&M

Ei kommentteja: