sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Et ole kadonnut, sinut näen mut pian haalistut

Mahtava syysloma alkaa olla takanapäin ja pitäisi käydä miettimään koulujuttuja taas. Masentavaa. Olen ehtinyt lomaillessa tehdä kaikenlaista, olen käynyt bilettämässä, tehnyt isoshommia, lukenut Aamunkoin ja jopa keksinyt itselleni uuden hiustyylin. Käyn huomenna kampaajalla kyselemässä leikkausaikoja, ai että en malta odottaa. Tämä "ihan kiva" tasapituinen tupee saa kyytiä ja toteutan vihdoin erään, jo kauan mielessäni siintäneen vision. Alkuperäiseen suunnitelmaani kuului toteuttaa leikkaus pitkille hiuksille, mutten millään jaksa odottaa hiusten kasvua ja olen tullut siihen tulokseen että malli sopii lyhyeenkin tukkaan kuin nyrkki silmään.Tulevasta fledasta ei sen enempää, vaan ajattelin esitellä teille omaa mieltäni kaihertavan kenkämerkin, Iron Fistin.
Iron Fistin kengät eroavat muista pirteiden printtiensä vuoksi. Mitkään kengät eivät ole yksivärisiä, vaan hauskoja kuvia löytyy vaikka muille jakaa. Iron Fistin kengät ovat myös malliltaan kauniita ja hauskoja, hintaluokkakaan ei huimaa päätä, vaan esimerkiksi sinipunaiset huimankorkeat korkkarit maksavat Brandosin sivuilla ainaostaan 69€.
Itse en omista vielä ainoitakaan Iron Fistin kenkiä, mutta voitte olla varmoja että tulen sellaiset hankkimaan! Tutustukaa merkkiin Brandosin sivuilla ja Iron Fistin omilla kotisivuilla.

3 kommenttia:

Joku kirjoitti...

Sovittelen noit kenkii aina ku käyn bäkkäris tai morticias! 8DDDDDddd

Nea kirjoitti...

Mistäköhän johtuu vaikka sielät olis tullut että en vielä eilen omistanut yhtiäkään, mutta "tittidittidii" nyt mulla on sellaiset. Sen mitä blogia on lukenut niin voin niin hyvn kuvitella nuo sinulle.
-Nipsu

Mirette kirjoitti...

blääh, ihanat kengät, mut hitto noi korot on taas niin ei käveltäviä :((
oon himonnu noit kauan!