lauantai 3. lokakuuta 2009

Taivasta vasten käy tuhannet pilvet

Syksy on vihdoin tullut. Pakko penkoa pipot, lapaset ja kaulahuivit kaapin perukoilta, niitä ilman ei tuolla arktisessa ilmastossa enää selviä. Aamuisin pelottaa ajaa kouluun kesärenkailla ja iltaisin pelottaa lähteä lenkille pimeyden takia. Silti tykkään syksystä tosi paljon.
Yleensä todella monet ihmiset ns. lamaantuvat syksyn tullen. Masentaa ja ahdistaa eikä jaksaisi tehdä mitään. Meikäläiselle käy juuri päin vastoin. Saan hillittömiä energianpuuskia enkä malttaisi olla paikallani. Olen viimepäivinä tehnyt (taas) paljon ruokaa, siivonnut huoneen perusteellisesti, polkenut kuntopyörää järjettömiä aikoja, käynyt ulkona valokuvaamassa, lenkkeilemässä.. Mieluiten teen kaikenlaista pientä nyt, kun on vielä kivan kirpakoita ilmoja. Kun tulee lunta, on jo liian kylmää ja liian märkää ja liian ankeaa.

Kuvailin vähän kotini suosikkijuttuja, tässä kuvia!Päivänasusta tai ylipäätään itsestäni minulla ei ole tältä päivältä kuvia, sillä energiapuuskistani huolimatta olen viikonloppuisin järjettömän laiska, enkä täten ole vielä jaksanut edes pukeutua. Saati käydä suihkussa. Vaikka pitäisi lähteä kaverille tässä ehkä kohta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Itekki tykkään syksystä hirveesti ja tykkään pukeutua lämpimiin vaatteisiin.
Sinulta varmaa kysytää paljon tätä, mutta mikä kamera sinulla on kun kuvaa niin ihanasti ja hyvin? :D
Olen tässä lähiaikoina järjestelmäkameraa hankkimassa ni aattelin vähän kysellä mitkä kamerat on hyviä.

Tajja kirjoitti...

Anonyymi: Minulta löytyy Nikon D60 ja voin kyllä suositella! :) ennen Nikonia minulla oli Canon EOS 400D ja ainakin omasta mielestäni nykyinen Nikonini peittoaa muut kokeilemani ihan satanolla :---)