tiistai 29. syyskuuta 2009

Ilo silmälle

Tänään säntäsin äiteen kanssa silmälasiostoksille. Olen tahtonut keväästä asti uusia silmälaseja ja vihdoin saatiin aikaiseksi lähtä tekemään asialle jotain. Eilen kävin Instrumentariumin ja Silmäaseman läpi, mutta sieltä löytyi ainoastaan "ihan kivoja" kehyksiä. Halusin jotain näyttävämpää. Jonkinlaista suuntaa kehysmaustani voisi kertoa viimeisimmän Trendin pieni kehyskattaus:
Jotain isoa ja näyttävää, myös väreillä leikittely olisi okei.

Tänään kävimme äitin kanssa Specsaversilla, joka on jo jonkin aikaa mainostanut kaksia laseja yhden hinnalla. Liikkeestä ei kuitenkaan löytynyt mitään sykähdyttävää, kaikki vähänkin mieleisemmät mallit näyttivät erehdyttävästi vanhoilta silmälaseiltani ja nyt halusin jotain ihan erilaista.

Nissen kuitenkin osoittautui mainostensa veroiseksi. Hinnat olivat huokeita ja kivoja kehyksiä löytyi vaikka millä mitalla! Tarkastettiin näköni ja sain vielä kuulla tarjouksesta, jolla saisi toiset lasit puoleen hintaan. En kerro miten kävi enkä millaiset lasit valitsin. Lasit saapuvat viikon tai korkeintaan kahden päästä, lisää informaatiota aiheesta silloin.

Silmälasien jälkeen säntäsimme kauppoihin ja syömään. Shoppailureissulta tarrautui mukaan:
Farkkulegginsit KappAhlista 22,45€
Polvisukkapaketti H&M, 6,95€. Eyeliner Seppälästä 2,95€.

Päivän supermukavasta löllöilyasusta ei valitettavasti tullut otettua kuvaa kun en jaksanut alkaa pelleilemään jalustan kanssa. Muistin kuitenkin joissakin blogeissa nähdyt piirretyt päivänasut, ja päätin toteuttaa sellaisen itsekin. (pahoittelen sensuroitua leukaa, meni pilalle!)
Paita - CTRL
Leggarit - H&M
Laukku - H&M
"UGG"it - Pieces

4 kommenttia:

Juliahelmiina kirjoitti...

Huoh, munkin pitäisi jaksaa mennä näöntarkastukseen ja silmälasiostoksille. Edellisten hankkimisesta on kuitenkin jonkin verran aikaa ja näkökin siitä jo huonontunut. Pitääpä nyt kyyläillä kaikkia "kahdet yksien hinnalla" -tarjouksia, kahdet lasit on aina paremmat kuin yhdet! Ja kyllä, myös mua sykähdytti kovasti toi Trendin juttu, niin ihania kehyksiä!

Anonyymi kirjoitti...

Minkä kokonen toi sun CTRL;n paita mahtaa olla? :-D Koska mitä nyt selailin vanhempia postauksia, niin sulle se istuu täydellisesti ja mulla se näyttää suht säkiltä vaikka onki kokoa M. Ja ku tuntuu, että oon suht samaa kokoa kanssas. :-(

Tajja kirjoitti...

Juliahelmiina: Älä kuitenkaan repsahda Specsaversille, floppasi aika pahasti! Nissenillä tosiaan olisi toiset lasit puoleen hintaan ja Nissenin hinnat on kyllä varmaan markkinoiden edullisimmat! :---)

Anonyymi: Koko S, tosi hyvän kokoinen, XS menisi varmaan myös mutta S on tarpeeksi reipas, en halua mitään säkkiä, mutten myöskään mitään makkarankuorta :D

MK kirjoitti...

:o Oot todella hyvä piirtämään! CTRL: in paita on varsinkin todella laadukas :) Näitä piirroksia jatkossakin?