lauantai 26. syyskuuta 2009

Jos metsään haluat mennä nyt..

Viimepäivinä ollaan juostu kaverin kanssa metsässä, ulkoiluttamassa tämän uutta kissaa, Bumbaa. Kaverin takapihalta aukeaa juuri idyllinen pieni kaupunkimetsikkö missä kissa viihtyy mainiosti. Pari päivää sitten päätin ottaa kameran mukaan metsäreissullemme ja sain ihan kivoja kuvia!

Meikäläisellä oli metsäreissulla ylläni farkut, huppari, nahkatakki ja DC:n luottokengät. Ei siis mitään ihmeempiä joten asukuvaa metsäpäivältä turha odottaa.

Metsässä samoamisten lisäksi ollaan viimepäivinä innostuttu kovasti leipomisesta ja ruuan laitosta muutenkin. Yleensä kaverilla ollessani ahdamme kitaamme mikropizzoja, ranskalaisia, lihapiirakoita ynnä muuta todella vaivatonta (ja pitkän päälle puuduttavaa) muonaa. Nyt jo useamman viikon ajan olemme kuitenkin väkertäneet pieniä ja vaivattomia ruokia. Eilen teimme kinkkusalami- ja kinkkutonnikala pizzaa, toissapäivänä kohteeksi päätyivät tortillat ja mokkapalat. Myös muffinseja on tullut tehtyä. Valitettavasti minulla ei ole leivoksistamme silmitöntä nälkää aiheuttavia kuvia kamerassani, sillä ruoka on kadonnut pohjattomiin kitoihin lähes sitä mukaan mitä olemme sitä valmistaneet.

Tänään olen pikapuoliin lähdössä Kouvolan suuntaan, hakemaan isosiskoa viikonlopuksi tänne. Päivän asu, olkaa hyvät:Takki - Only
Paita - Ellos
Pyöräilyshortsit - H&M (Leikattu itse vanhoista leggareista)
Legginsit - H&M
Saappaat - Citymarket

2 kommenttia:

Juliahelmiina kirjoitti...

Kaverisi kissa on kyllä suloisin n_n ja muutenkin tosi ihania metsä-kuvia!

Tajja kirjoitti...

Juliahelmiina: No on se kyllä luttana :----) kiitos!