keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Herkkua on siinä monenlaista

Tänään meikälikalla on ollut vapaapäivä. Normaalisti minulla on keskiviikkoisin kaksi tuntia äidinkieltä ja koulupäiväni on siinä. Tältä päivältä äidinkielentunnit oli kuitenkin peruttu, ilmeisesti sen takia koska menemme huomenna äidinkielenryhmän kanssa katsomaan Kotkan kaupunginteatteriin näytelmää Jäniksen vuosi. Näytelmän katsominen tapahtuu illalla, eli meidän vapaa-ajallamme, jonka vuoksi saimme vapautuksen muutamalta äidinkielentunnilta.

Vapaapäivä onkin mennyt eteenpäin aika rennoissa tunnelmissa. Aamupäivällä kävin kaupungissa ostamassa Tiimarista Halloween-krääsää lauantain bileitä ajatellen. Piipahdin myös ostamassa paketin kananmunia ja FilmTownissa palauttamassa X-men Wolverinen, jonka katsoimme eilen Peksin kanssa. Tykkään X-meneistä aivan hulluna eikä Wolverine-painotteinen pätkä ollut pettymys!
Kaupunkikierroksen jälkeen luikin kotiin lämpimään, sillä ulkona alkoi aikamoinen loskapaisumus. Kotiin ennättäessäni loska oli ehtinyt vaihtua ehdaksi lumeksi. Onneksi kehittelin itselleni järkevää sisätekemistä!
Innostuin vähän leikkimään äitin kakuntekokoristeiden kanssa ja noista tuli aika söpöjä!

2 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Onpas syötävän suloisen näkösiä muffinsseja. Itse tein viikonloppuna muffinsseja, joiden päälle yirin taiteilla marsipaania prinsessakakaun tapaan. Niistä ei kyllä tullut läehskään yhtä nättejä kuin noista, vaan vihreältä limahirviöltä näyttävä erittäin vaikeasti syötävä kasa :D

Itse en voi sietää x-men -elokuvia, se vana on selalinen juttu mitä tämä tyyppi ei käsitä..

Tykkään muuten tosi paljon sun hiuksista tossa profiilikuvasta, ja sen sanominen taisikin olla tämän kommentin pääasia ja pohjimmainen tarkoitus :D Musta-oranssi-yhdistelmää ei kovin usein näe.

Tajja kirjoitti...

Tiia: Kiitos paljon, itselläni on kova ikävä juuri tuota musta-oranssi-väriyhdistelmää. Ehkä vielä joskus..