keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Joku halaa hyvästiksi, joku näkee jälleen


Eilen meikäläisellä oli nimipäivät ja äiti leipoi kaksi herrrkullista kakkua. Toinen oli kovasti toivomani daim-kakku mikä on niin hyvää ja niin makeaa että ihan itkettää sitä syödessä. Toiseksi kakuksi äiti päätti ahertaa vaaleanpunaisen, maailman kauneimman kakun. Päällä on itse väkerreltyjä ruusuja (syötäviä!) ja vaaleanpunainen marsipaanilta näyttävä päällys on itseasiassa vaahtokarkkia! Aikamoinen homma siinä kakussa, tohtiikohan sitä edes pistellä poskeensa. Tämän ja eilispäivän ruokapuoli onkin koostunut lähinnä kakuista. Ja sen kyllä huomaa.

Muuten ei olekaan tapahtunut mitään jännittävää. Pelottaa ajaa kouluun noin liukkailla teillä, onneksi tänään saan varmaan nastarenkaat alle ja olen taas onnellinen. Olen viime päivät löhöillyt lähinnä kotona ja valitellut orastavaa tekemisen puutetta. Samaa ohjelmaa oli luvassa tänäänkin, joten päätin jaksaa tehdä postauksen kaikista kengistäni, kun piti niitä muutenkin vähän järjestellä.

Ylärivi: Feikki-uggit Pieces, cowboybootsit Citymarket, kiiltonahkamaiharit Vagabond.
Toinen rivi: Mokkaiset hapsunilkkurit Andiamo, niittinilkkurit Citymarket (+DIY), DC:n skeittikengät Jim&Jill, pinkit tennarit Zatza.
Kolmas rivi: Pilkulliset Reebokit SpiritStore, mokkasiinit K-Kenkä, niittikorkkarit kirppari (+DIY), gangsterikorkkarit Zatza.
Neljäs rivi: Valkoiset Converset Sokos, mustat converset Intersport, tennarit Seppälä, pitsitennarit äitin vanhat.
Viides rivi: "Crocsit" S-market, mustavalkoiset ballerinat Seppälä, keltaiset ballerinat Ellos, harmaat ballerinat Ellos.

Kuvassa ei ole ihan kaikkia kenkiäni, mutta yleisimmin käytetyt kyllä. Yleisistäkin kengistä puuttuu uudet mustat feikki-UGGini, kalakuvioiset Vansit ja kahdet punaiset ballerinat. Säväyttikö mikään?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hei miksei niistä kakuista ollu kuvaa :( vai eiks miulle vaa latautunu semmosta

Tajja kirjoitti...

Anonyymi: Oisin halunnu laittaa, mutta ne on vähän epäedustavia tällä hetkellä kun niistä on pala tai kaksi enää jäljellä :DDD voisin laittaa siitä pinkistä vaahtiskakusta kuvan myöhemmin, äiti sellaisen vissiinkin räpsäisi.

Inka kirjoitti...

ah, ihania kenkiä<3 tykkään lähes kaikista tosi paljon

Nea kirjoitti...

Joo, mä odottelin kanssa kakuista kuvaa, tai edes jommasta kummasta :D
Okei, ehkä se on ihan hyvä ettei ollut kuvaa etten ala kuolailla täällä, mutta kuitenkin. Ihania kenkiä vaikka kaikki ei omaa makua olekaan. : )