tiistai 6. lokakuuta 2009

Ei murhiakaan, sä väität, pidetä näin salassa

Haluaisin esitellä teille muutamia lempivaatteistani ja selittää vähän, miksi ne ovat ansainneet paikkansa suosikkihyllylläni. Valitettavasti tasapuolisesti juuri noin 50% vaatteistani on tällä hetkellä Peksin vaatekaapissa, joten en ottanut niitä mukaan ollenkaan. Kaikeksi onneksi lähes kaikki ehdottomat lempparit löytyikin täältä kotoa.

Ihana bikernahkatakki Onlysta, ostin joskus tänä kesänä enkä sen jälkeen ole oikeastaan muuta takkia käyttänytkään. Bikertakki sopii kaiken kanssa. Tummanpuhuviin asuihin se tuo sopivasti rouheutta ja rock-asennetta. Hempeimpiä asuja ronski nahkatakki taas tasapainottaa. Maksoi n. 60€ ja on maksanut hintansa jo moninkerroin takaisin. Aivan kymppiostos!

Ne paljonpuhutut resupekkahousut joille omistin tässä jokin aika sitten oman postauksenkin. Pehmeäksi kuluneet, liki läpikuultavat boyfriend-housut, aivan kirjaimellisesti. Anastettu törkeästi Peksiltä, takaisin ei tule enää ikinä saamaan. En ole hetkeen hennonut käyttää näitä, kun pelkään niin kovasti että nämä vihdoin hajoaa! Suru viiltää jo valmiiksi.

Matthew Williamsonin H&M:lle suunnittelema vyö. Tykkäsin Williamsonin suunnittelemista asusteista tosi paljon, mutta jäin ilman kivoja aurinkolaseja, bikinejä ja vöitä. Se harmitti kovasti. Onneksi satuin joskus penkomaan jotain alennusasusteröykkiötä H&M:llä ja löysin viimeisen Matthew Williamsonin vyön! Se oli ollut mallinukella päällä ja lähti nyt mukaani kympillä! Sen jälkeen on palvellut uskollisesti. Ja on se vaan upea!

Aivan ihana KappAhlin lastenpuolelta haalittu bikerpaita collegekankaasta. Istuu tosi hyvin ja maksoi vain n. 10€ luokkaa. Yksi kesän parhaista ostoksista, aivan mahtava takki/paita/mikälie.

Carlingista mukaan tarttunut, unelmanpehmeä huppari. Väri on kiva, syvä saasteensininen ja sisusta on todellakin untuvanpehmyttä! Tähän huppariin on ihana kääriytyä viileinä päivinä. Istuu kuin hansikas ja kaikkea. Maksoi n. 40€ ja rakastan tätä. Muita huppareita en oikein tämän hankinnan jälkeen olekaan käyttänyt.

Tässä on rakas turvaneuleeni. Varma valinta "en-jaksa-miettiä-vaatetustani" päiville. Sopii lähes kaikkiin asuihin ja on ihanan pitkä ja lämmin. N. vuosi sitten H&M:ltä ostettu, hieman jo nukkaantunut mutta tästä en luovu! Rakkausriepu.

Ihanat feikki-UGGit. Niin pehmeät, niin lämpimät, niin täydelliset. Syötävän söpöt ja varmasti mukavimmat kengät mitä olen ikinä jalkaani sujauttanut! Näillä kävelee vaikka koko päivän, ilman kyyneleitä ja rakkolaastareita. Nämä lämmittävät kylmimmilläkin paukkupakkasilla, päästämättä edes hyytävää loskaa tai tihkusadetta lävitsensä. Ostettu Piecesiltä alle 30€ hintaan. Talven ja syksyn ykköskengät, palvelleet nämäkin jo n. vuoden.

Ehdottomat lempikengät numero 1. Toiset haaveilivat aina Minna Parikoista, Louboutineista sun muista. Meikä haaveili järeistä streetkengistä. Mieluiten juuri DC:ltä. Ja vihdoin viime kesänä katseemme kohtasivat Jim&Jillissä. Näillä voin kävellä koko päivän ilman mitään ongelmaa. Nämä sopivat lähes jokaiseen asuun. Nämä näyttävät perkeleen hyviltä ja ovat parhaimmat kengät ikinä. Hintaa näillä oli n. 90€, mutta hinta ei tuntunut missään nämä saatuani.

Lopuksi vielä cowboybuutsit, jotka varmasti muistatte. Ostin nämä Citymarketista huokean 40€ hintaan tässä muutamia viikkoja sitten. Ja se oli menoa. Näillä on tosi kiva kävellä ja rrrakastan buutsien mallia. Nämä saavat asun kuin asun näyttämään paljon ryhdikkäämmältä!

- Listasta puuttuu iki-ihana valkoinen David Bowie-kollarini, joka varmaan pesii tällä hetkellä Peksin vaatekaapissa. Samoin musta niiteillä varusteltu nahkalaukkuni kuuluisi tälle listalle.

4 kommenttia:

Kada kirjoitti...

Etkö säkin haaveillut parikoista joskus?

Inka kirjoitti...

Ihanuuksia asioita<3 :) Itsekin lämpeän enemmän dc:ille kuin louboutineille - todellakin! Myös tennarit ovat kova sana.

Tajja kirjoitti...

Kada: Haaveilin ja haaveilen edelleen. Mutta mulle on kyllä ehdottomalla etusijalla ja haaveilulistan kärjessä käytännölliset, jokapäivä käytettävät kengät. En ole liiemmin korkkarityyppiä :---D

Inka: Asiaa! :D

Anonyymi kirjoitti...

muru, sä oot jo lukion kolmatta vuotta käyvä nuori nainen ;> et enää tokaluokkalainen.