maanantai 30. maaliskuuta 2009

Suomentakaa kappale 5 päissänne

Viime postauksessa esittelin Ellokselta tilaamaani takkia ylläni, nyt on vuorossa kengät. En enää edes yritä tajuta Elloksen "by ellos" -kenkien kokosysteemejä. Tilasin joskus Ellokselta suloiset kiiltonahkaballerinat, Elloksen omaa mallistoa. Ne olivat kokoa 39 ja tippuivat jalasta. Jaahas. Nyt tilaamani satiinitossut olivat samaa By Ellos mallistoa ja silti olin uhmakas ja otin taas kokoa 39. Ajattelin että tässä mallissa ei haittaa vaikka kengät olisivatkin vähän reippaat, kun näitä voi nauhoilla kuroa tiukemmiksi.



No mitä vielä, koko 39 on älyttömän ahdas. Ensin kenkiä kokeillessani sain survoa räpylääni väkisin kenkään eikä millään meinannut mahtua. Ja voi että teki kipeää. Nyt olen kuitenkin pitkäpiimäisesti pitänyt puristavia ja ahdistavia kenkiä jalassani ja kangas on vähän venynyt ja antanut periksi. Nyt nämä menevät jo vähemmällä vaivalla jalkaan ja ahdistavat enää ihan pikkiriikkisen. Ja ei - en aio palauttaa kenkiä koska en jaksa ja nämä ovat niin älyttömän söpöt! Ei näillä vieläkään kahtatoista tuntia tarvota jammailemassa, mutta ehkä näitä voisi yrittää jo joku päivä kouluun..

Tässä päivän asu!


Neule - H&M
Paita - H&M
Farkut - Seppälä + itse kloorattu
Kengät - Vans, Sokos

Peksi vähän innoistui kameran kanssa ja tässä nyt jotain ihan turhaa dorkailua loppuun!



Ps. Kerroin aiemmin parin tutun naima-aikeista ja häät tulevat siis olemaan kesähäät. Taisin tässä pari päivää takaperin Trendiä selaillessani löytää täydelliset hääkengät!


PPS! Mulla oli eka ajo tänään! Musta tulee varmasti maailman huonoin autonajaja! :D Kuulemma tuo sama opettaja kuka minunkin kyydissäni tänään kärvisteli, on parille kaverille kylmän rauhallisesti hokenut alituiseen "Kaasua.. Vielä lisää kaasua. Ja sitten enemmän kaasua." Minun kyydissäni raasu lähes puristi penkkiään rystyset valkoisina ja karjui jarruttamisesta jotain.. Huomenna on toinen ajo, ehkä pian jo hallitsen "tuntumaan ottamisen" ja "kevyen painamisen"..

8 kommenttia:

Minttysuklaa kirjoitti...

Luin eka että sinä ite oot menossa naimisiin :D:D

Anni kirjoitti...

Söpö asu =)

Anonyymi kirjoitti...

Syötävän suloiset nuo Elloksen kengät!

Tajja kirjoitti...

Minttysuklaa: :DDD En nyt vielä ainakaan moooooneen vuoteen!

Ansku: Kiva jos pidät :) kiitti.

Anonyymi: Niin on! ^^

Anonyymi kirjoitti...

Miten muuten kävi siinä poliisijutussa? Asia edennyt? =)

(Kuolen uteliaisuuteeni vielä joskus!)

Nipsutius kirjoitti...

Voih vitsi mä tyksin noista sun kengistä :)

Muista sitten vartotttaa täällä ennenkuin saat sen kortin, osataan sitte pysyä pois sun tieltä : DD

Tajja kirjoitti...

Anonyymi: No se jäi ihan omaa jaksamattomuuttani ja vähän muutakin. Tein sen ilmotuksen kyllä, mutta kun olin aikani jahkaillut jaksanko viedä sen poliisille, poikaystäväni vahingossa tuhosi koko tiedoston enkä muistanut enää tarkkoja yksityiskohtia mitä poliisi olisi vaatinut aiheesta. (kellonajat, päivämäärät, nimimerkit, muut tuntemukset..) D: Harmittaa kyllä itteänikin että se nyt jäi, mutta ainakin siltä poistui kuvat.

Nipsutius: Haha, varmasti varoitan! >:D

Eat your shit! kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.