lauantai 7. maaliskuuta 2009

Jasså

Kiitos nimimerkille Lansu, joka linkitti kommenttilaatikkoon IRC-gallerian nimimerkistä muru`. Tällä muru esittäytyi Heidinä joka asuu Kuopiossa. Tykkää yhteisöjen mukaan Apulannasta ja toivoisi olevansa nätti. Ei tässäkään vielä mitään. Harmi vain, että kuvissa esiinnyn minä. Pelkästään minä. Suurta hilpeyttä aiheutti tosiaan yhteisö "Olisinpa minäkin nätti" sekä kuvateksti "Oon aika plöde".
Laitoin ylläpidolle menemään ilmiannon maanantai-aamuna (kaverini oli ilmeisesti antanut heebon ilmi jo edellisenä sunnuntaina). Keskiviikkoiltapäivään mennessä kuvat eivät olleet vieläkään poistuneet, joten lampsin koulun jälkeen poliisiasemalle.
Kaikki kuvat oli otettu tästä blogistani, joten on todennäköistä, että syyllinen lukee tätäkin tekstiä silmät kiiluen kuvien varalta. En halua olla enää Heidi Kuopiosta, kiitos nyt vain. Ja tekijälle ihan tiedoksi, tämä ei jää pelkästään tunnuksen poistamiseen galleriasta :---)

Sitten vähän kevyempään aiheeseen! Sain eilen kuukausirahani (50€) lisäksi palkat isoshommista ja nyt tuntuu että mulla on pitkästä aikaa rahaa. Okei, yhteensä 110€ mutta se on mulle paaaaljon! Kaikenlisäksi minulla on edelleen 75€ lahjakortti H&M:lle, sillä en vielä tänäänkään päässyt shoppailemaan. Syyhyttäisi tilata H&M Onlinesta jotain, mutta lahjakorttia ei ilmeisesti voi käyttää sähköisenä, joten hillitsen itseni. Sen sijaan eksyin Elloksen sivuille ja sieltä Elloksen Outlettiin. Ja mitä näinkään!Juuri noita satiinitennareita ja juuri tuota hopeanharmaata takkia kuolasin viime kesänä! Silloin tennareiden hinta oli 30€ ja takin 49€. Joten aika moiset alennukset! En aikaillut vaan tungin nuo saman tien ostoskoriin. Voi, en malta odottaa että ostokset tulee!

Ps, mulla alkaa 16. päivä autokoulu, jänskättää vähän jo nyt!

Osallistukaahan kaikki Cool Cupcaken arvontaan, herkullisia palkintoja ja osallistua saa 11.3. asti!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Typerää tuo galleriajuttu.. Aivan ihana takki =)

Anonyymi kirjoitti...

inhottavaa tommonen :s ja nuo kengät on tosi suloset (:

Mintty kirjoitti...

No hyvä että käviit poliiseille raportoimassa ku ei oo ainakaan kiva jos kuvia kopioidaan ja eihän sitä tiedä jos sama tyyppi olis kopioinu muittenkin bloggareiden kuvia ja tehnyt galleriaan tunnuksen :D

Lansu kirjoitti...

Oi tunnempa itteni ainakin osittain hyväksi tekijäksi :-D. Olisin itekki voinu ilmiantaa, mutta tiettyjä estoja - vaikkapa se ettei tunnuksia löydy. Muthei oleppa hyvä ja toivottavasti juttu selviää (ellei sitte selvinnyt jo xd) !

Tiia kirjoitti...

Suosittelen ehdottomasti noita elloksen kenkiä, itsekin tilasin heti kun alenivat noinkin paljon (:

Anonyymi kirjoitti...

HYVÄ MEIKÄ T: TERPSU

Tajja kirjoitti...

Anonyymi: Älä muuta sano, lapsellista touhua.

Anonyymi: Niinpä, ja joo nuo kengät ovat tosi namit! :---)

Mintty: Joo sitä mä ajattelinkin, että eihän tuo tekijä opi mitään, jos kuvat vain poistetaan. Pitää antaa opetus.

Lansu: Joo kiitos sulle vielä kerran :) kuvat on jo poissa, aion rikosilmoituksen vielä kiikuttaa poliisille, raportoin varmaan täällä lyhyesti jutun etenemisestä.

Tiia: Kiva juttu, vaikuttaa ainakin tosi ihanilta! :D

TEPUKKA: JEE

Anonyymi kirjoitti...

Luinki tosta jo, että raportoit jutusta sitten enemmän. :----DD Olin nimittäin sanomassa, että oon äärimmäisen kiinnostunut mitä tulee tapahtumaan oikeesti tällasessa tapauksessa, joka viedään eteenpäin. ;)

Noi kengät on kivat. Ittelläni oli syksyllä Mekan vastaavanlaiset, mutta ne hajos ihan meganopeeta, kun niiden liimaukset petti. :(