lauantai 14. maaliskuuta 2009

Totuus iski kuin salama

Torstaina lähdimme koulun kautta Helsinkiin. Kuulun äidinkielen mediakurssiin ja meille retki oli osa kurssiamme, mutta myös yhteiskuntaopin opiskelijat saivat halutessaan lähteä mukaan. Matkan päätarkoituksena oli käydä eduskunnassa ja kuunnella kyselytunti, jonka jälkeen menisimme paikallisen keskustan kansanedustajan juttusille tunniksi.
Riemukseni meillä oli kuitenkin runsas tunti vapaa-aikaa ennen eduskuntavierailua.

Tästä tunnista liki puolet kului niinkin turhaan asiaan kuin syömiseen! Nälkä oli toki kova, mutta shoppailuinto vielä kovempi. Säntäsin kaupasta toiseen kuin hurjapää eivätkä kaverit meinanneet millään pysyä perässä. Korkokengät eivät peitonneet omissa koivissani näkyneitä tennareita, joissa kiisin kuin tuulispää putiikista toiseen. Shoppailusaalis jäi valitettavan laihaksi, mutta olen ostoksiini kyllä erittäin tyytyväinen!Mokkanahkaiset hapsunilkkurit Andiamosta, hintaan 35€. Aiempana hintana näkyi 49€, joten ei paha. Käsittelin nämä jo eilen aamulla mokkanahankäsittelytökötillä ja varmaan huomenna uudestaan, niin saan parhaan lopputuloksen.


Tuhkanharmaa toppi, jossa kullanvärisiä niittejä olkaimissa ja yläselässä. Pahoittelen tyrkyttävää tissikuvaa, mutta halusin nuo niitit esille. Tämä on H&M:ltä ja tuhlasin lahjakortilta loppujakin pois. Hintaa oli joku runsas kymppi, aivan nappiostos!Kuva: Back Street WebShop
Poikaystävä osti Helsingistä kahdet housut, toiset ovat Backstreetin omaa Valve-mallistoa, Insomnia Trousers. Muistan ernuvuosieni loppupuolella kuolanneeni näitä unisex-ihanuuksia sydän lääpällään. Nyt orastava rakkauteni näitä housuja kohti oli jo unohtunut kokonaan, mutta nyt joudun katselemaan niitä lähes päivittäin, ja voi kyllä ne näyttävätkin makeilta! Hintaa kaunokaisilla oli jotain 80€ ja ette ikinä arvaa mitä! Peksi on sellainen rimppakinttu itse, että housut sopivat minullekin kuin nakutettu! Lahkeet ovat aivan vähän liian pitkät, mutta se ei ole este eikä mikään! Tulen siis aivan varmasti lainaamaan näitä housuja. Ja usein!

Löysin tänään Paraphernalia-nettisivun, jossa myydään aivan murhaavan hurmaavia riipuksia! Tällaisia nyt vain on pakko saada!


Tuo hammas vei juuri sydämeni!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hah mä ostin just äske Andiamosta melkeen tollaset hapsukengät, tais olla kympin halvemmat, mutta ihan noiden viekusta löytyi :D Ja tota niittitoppia olen myös itse silmäillyt. ihana!

Miranda kirjoitti...

Tosi siistit nuo farkut :D Rakastuin :)

Mirva kirjoitti...

Höhä, onpas nättejä riipuksia. :)