torstai 26. maaliskuuta 2009

Kääryle

Auuuu. Minä joka olen aina rakastanut eläinkuoseja, olen kokenut valaistumisen. Perinteinen leopardi on ollut aina ja iankaikkisesti se suosikki ja sillä kuosilla varustettuina minulta löytyy paitoja, kengännauhoja, kenkiä.. Seepraakin minulta löytyy housujen, (esittelen nämä joskus, löytö kaapin pohjalta!) vyön, huivin ja legginsien verran. Tiikeri on aina ollut "ihan okei" ja olen edelleen valmis kokeilemaan sitä pieninä annoksina.

Mutta miksen ole ikinä havahtunut käärmekuosin ihanuuteen? Sehän näyttää niin perkeleen hyvältäkin! Näin sillä taannoisella Helsinginreissullani H&M:ssä "ihan kivan" python-kuosisen laukun. Kaupassa se näytti ihan hauskalta, muttei herättänyt suurempia tuntemuksia. Kuitenkin jo parin päivän jälkeen hakkasin päätäni seinään. Voi miksi, miksi en ostanut sitä? Mä vaan tarvitsen jotain käärmettä. Pieninä annoksina, en ole valmis heittäytymään käärmeennahkatakkiin tai housuihin. Leggarit, vyö, kengät ja laukku sen sijaan kuulostavat aivan liian hyvältä. Nyt kun kävi sitä perhanan käärylettä oikein ajatuksen kanssa pohtimaan, niin sitähän löytyy jo joka kaupasta! Miksen ole aiemmin tajunnut että pythonkuosi on pinnalla juuri nyt!


Kuvat ovat Asokselta lukuunottamatta tuota kirjekuorilaukkua joka löytyi Lindexiltä. Olen valmis adoptoimaan nuo kaikki omaan hoiviini, tulkaahan tänne pikkuiset! En kuitenkaan ole ikinä tilannut Asokselta eikä Visallani ole mitään internethärpällyksiä enkä jaksa niitä sille hommatkaan, joten haaveeksi jää. Hyväksi ystäväksi saattaa kuitenkin osoittautua H&M! Nyt kun oikein muistelen, niin taisin nähdä samaisella Helsinkireissulla Henkalla ja Maukalla myös syötävän upeita käärmeleggareita ja käärmevyönkin, minkä jo melkein kiikutin kassallekin asti! Miksi ihmeessä ne jäivät kauppaan?!

Olen ihan pulassa mun kesätöiden kanssa. Olen äärimmäisen laiska ihminen ja varmasti viimeinen ihminen maailmassa kuka sitä duunia haluaisi paiskia. Ja silti olen jotenkin saanut haalittua itselleni KOLME kesätyöpaikkaa. Sanoohan se terve järkikin, etten ehdi niitä kaikkia mitenkään hoitaa, joten ainakin yksi pitää jättää pois. Tämä on ihan tajutonta, ne jotka oikeasti niitä töitä hinkuisivat, eivät saa niitä millään ilveellä. Ja mä puolestani olen joku duunimagneetti. Perinteinen kirkko-opas löytyy listaltani tänäkin vuonna. Sen lisäksi olisi tarjolla päiväkotiapulaista ja kuukausi kesäleirillä oloa. Huhhuh. Okei nyt jokainen varmaan pitää mua äärimmäisen dorkana kun valitan täällä taantuman (vai saako sitä jo sanoa puhtaaksi lamaksi?) keskellä siitä, että mulla on liikaa töitä! :D

5 kommenttia:

Emma / PB kirjoitti...

Asoksella ei tarvita internet-tunnuksia. Riittää että heittää kortin tiedot, niin ne velottaa jotenkin suoraan sitä kautta :D Eli käärmeunelmas voi toteutua tosi helposti!

Tajja kirjoitti...

Emma: Oh my! Onko sinne joskus tarvinut internet-tunnukset? Joskus en nimittäin pystynyt kortillani noin vain tilaamaan D:

Nipsutius kirjoitti...

Sulle mä voinkin ton käärmekuosin kuvitella. Olet jotenkin sen tyyppinen ihminen. Itse vihaan suurinta osaa elänkuoseista ja ainoa ihana kuosi mistä olen pitänyt on pinkki leopardikuosinen kravatti ystäväni kaulassa. Mutta sulle nuo vois sopia joten odotan innolla kun näen mitä tuevaisuudessa tulet ostelemaan.

Olen kovin huono kommentoimaan enkä käytä edes blogilistaa, mutta halusin nyt kuitenkin sanoa että on täällä näitä piiloväijyjiä (mikä sana ;D) vaikka musta tuntuu muuten että täällä on kovin hiljaista niin minä ainakin odoottelen postauksia innolla :D

Emma / PB kirjoitti...

En tiedä millanen systeemi siellä on ennen ollut, mut mä tilasin just vähän aikaa sitten, eikä tarvinnut muuta kuin kirjottaa kortin numero + kortin omistajan nimi kenttiin rekisteröityessä. Sitten kun ostaa, niin laittaa sen kortissa olevan 3-numeroisen turvakoodin ja se on sillä selvä.

Mulla ei hyväksytty kyllä siellä mun visa electronia. Luin netistä että säästöpankkien visa electronit ei käy.. en sitten tiiä mitkä on säästöpankkeja. Mut kaikki visat kelpaa.

Tajja kirjoitti...

Nipsutin: Kiitos positiivisesta kommentista, kyllä multa vielä pyyttonia tulee löytymään! >:) Kiva tietää että joku lukee!

Emma: Kiitos rautalanganväännöstä, ehkä mä vielä voitan ulkomailta-tilaamis-kammoni ja sorrun Asokseen! :)