tiistai 10. maaliskuuta 2009

Et ehdi enää junaan viimeiseen

Eksyin eilen shoppailemaan ja päätin vihdoinkin tuhlata sen H&M 75€ lahjakortin. Kiertelin kaupassa hyvän tovin ja lähinnä turhautti, ei tuntunut löytyvän mitään kivaa. Lähinnä koetin etsiä H&M Onlinestakin löytyvää mustaa vetoketjulaukkua ja vaalean mintunväristä verkkatakkia. Chinotkin olisivat kivat! Mitään näistä ei tullut mukaan, mutta tässä muu saalis, joka ei köyhäksi jäänyt sekään.


Pöllökukkaro! Okei, äiti kyllä osti minulle tämän. Nuokkui houkuttelevasti kassalla, joten olihan se pakko saada mukaan. IPod Nano mahtuu tähän täydellisesti, joten tästä tuli syötävän suloinen iPod-pussi. Hintaa tällä oli n. 4€.


Peace-paita. Kivoja teeppareita löytyi kyllä hurjasti, tässä yksi niistä. Mukavan rento tapaus eikä hintakaan huimannut päätä, 9,90€.


Tässä toinen mukaan tarttunut paita. Istuu täydellisesti, viimeistelemättömät hihat, helma ja pääntie ja kuultaa vähän läpi. Printti on kivoilla väreillä ja niin edelleen, hintaa tälläkin 9,90€.


Lepakkohihainen, epäsymmetrinen T-paita-tunika-mekko. Kuva ei tee vaatteelle oikein oikeutta, mutta tämä on ihana, uskokaa minua! Mukavan rento ja epäsymmetrisyydessä on jotain tosi kivaa! Hintaa 19,90€.

Ostin H&M:ltä myös legginsit, joissa on lahkeissa vetoketjut. Niistä ei nyt ole kuvaa saatavilla, mutta näitä nyt on viimepäivinä nähty hurjasti, joten eivätköhän kaikki tiedä mitä ajan takaa. Hintaa leggareilla oli 9,90€.

Tänään kävi muuten hassu juttu. Koulun jälkeen piipahdin kenkäkaupassa, kirjakaupassa ja lopulta Seppälässä. Sovittelinkin joitakin vaatteita ja haahuilin vain. Ja pian tajusin käveleväni liikkeestä pois ostoskassi kainalossa! Ostin lähes vahingossa Linkin kirkkaanvihreät tennarit! Varmaan ensimmäiset feikki-Converset sitten seiskaluokan! Mutta hintaa oli vain 16,95€ ja väri on yksi suosikeistani, joten ei näitä vain voinut jättää liikkeeseen!



HOX! Arvonnannälkäisiä on kohdannut onni, sillä blogimaailma on tällä hetkellä täynnä kivoja arpajaisia, menkää ja voittakaa!

Osallistukaa ihmeessä Honey Junkien arvontaan, jaossa 20kpl 50€ arvoisia lahjakortteja Helsingin Dieselin liikkeeseen!

Fashionweekin Johannallakin on mahtava arvonta käynnissä, jaossa 6kpl Maybelline The Colossal Volum'Express -ripsivärejä, joita on viimeaikoina kovasti kehuttu. Käy ihmeessä katsomassa!

Myös MouMou on pistänyt oman arvontansa pystyyn, jaossa lahjakortteja Panic in Paradiseen, suosittelen myös olemaan miehenkipeä, on mahdollisuus voittaa jotain pientä kivaa silläkin!

Anna palautetta Lauran blogiin, niin osallistut samalla arvontaan, jossa on aika messeviä palkintoja, kipaiskaas tämäkin vielä katsomassa!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

huomasin tuolla aikasemmassa postauksessa kuinka kivan väriset silmät sulla on (:

Anonyymi kirjoitti...

Oi mitä ostoksia! Toi peace-paita on huippu!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat noi t-paidat!

Julia kirjoitti...

Toi pöllö-kukkaro <3_____<3. On itsekin tullut katseltua tuota lepakkohihaista paita-tunikaa... Se on nimittäin aivan ihana!

Tajja kirjoitti...

Anonyymi: Hehe kiitti :)

Anonyymi: Niin on!

Tiedät kyllä kuka: Tiedän, en mä olis rumia ostanutkaan :---)

Regina: No on, kannattaa ostaa, aivan parhautta! <3___<3