perjantai 29. elokuuta 2008

Topshop!

Kulutushysteria on huipussaan ja kokoajan tulee hakeuduttua internetin vaatteita myyville sivustoille. Viime päivien syynissä on ollut mm. H&M ja Topshop. H&M:lle tein jopa tilauksen tässä muutama päivä takaperin, tilauksen sisällöstä tulee juttua luultavimmin huomenna, tänään keskityn Topshopin tarjontaan!
Topshop ei toimita tilauksia laisinkaan Suomeen, mutta ainahan kyseisen putiikin tarjontaa saa huokaillen ihastella. Kaupasta löytyy toinen toistaan ihanampia vaatteita! Dirty pretty thingsin Paula esitteli taannoin postauksessaan Topshopin Punk Couture -mallistoa, johon Paulan tavoin myös minä olen totaalisen hullaantunut. Toki kaupasta löytyi paljon muutakin kivaa, joten poimin kollaasin muutamista kivoista jutuista!Kollaasista löytyy:
Acid wash -farkut. Olen metsästänyt ko. farkkuja jo aivan liian kauan, mutta mistään ei tunnu löytyvän! Topshopin versiot ovat mielestäni hieman liian vaaleat, mutta kelpuuttaisin nekin mielihyvin vaatekaappiani viihdyttämään. Nyt toiveissa ovat kuitenkin ensisijaisesti harmaat, tummemmat yksilöt. Jos tiedätte, mistä sellaisia olisi mahdollista löytää, kommenttilaatikkoon saa mielihyvin vinkata, arvostaisin sitä todella!

Ruudullinen pusero. Ruutukuosista tulee jossain määrin mieleen grunge ja tukkimiehet! Mutta ehkä juuri siksi olenkin koko ikäni ruutukuosista niin pitänyt. Valitettavasti vaatekaappia komistaa tällä hetkellä vain yksi ruudullinen vaate, mielelläni kahmisin sinne niitä lisääkin. Lindexillä oli muutama täydellinen ruututunika-mekko-paita -mikälie ja ne näyttivät syötävän hyviltä vaaterekeissä roikkuessaan, mutta kun sain vaatteen ylleni, laski mieliala kuin lehmän häntä. Olen jotenkin vääränmallinen yli-iso-T-paita -viritelmille ilmeisesti.

Musta vetoketjupaita. Aaah vetoketjuja! Olen harvinaisen pitkään ollut hullaantunut vetoketjuihin ja into sen kun kasvaa! Vetoketjuhame ja vetoketjumekko ja vetoketjufarkut ja vetoketjunilkkurit (!!).. Kaikki minulle kiitos. Topshopin vetoketjupaita olisi helppo toteuttaa itsekin, joten ehkä jaksaisin raahautua kangaskauppaan ostamaan vetoketjuja..

Iggy Pop -T-paita. Iggy Popin paitaa en ole lukuisista yrityksistä huolimatta onnistunut mistään löytämään. Edes mitkään bändi-fanikrääsä-puljut eivät niitä näytä valikoimiinsa huolivan. Sen takia saavutinkin jonkinmoisen hurmostilan tämän paidan Topshopista bongatessani. Minulle. Heti. Iggy Pop on jotain aivan jumalaista!

Herrainkengät. Matalat sellaiset. Miksi, voi miksi en ostanut matalia herrainkenkiä silloin, kun niitä tyrkytettiin joka tuutista?! Nyt saa kärvistellä tuskissaan ja katsella kaihoisasti esimerkiksi Rosa-Fionaa herrainkengissään. Höh!

Nyt suuntaan viihteelle naapurikaupunkiin, pitäkäähän muutkin hauska viikonloppu!

11 kommenttia:

Tajua kirjoitti...

Odottelinkin jo milloin oman blogin perustat. Paljon parempi näin ;>

Anonyymi kirjoitti...

cheap mondaylla oli kuvailusi mukaisia farkkuja ainakin tukholmassa shopatessani, en tiedä myydäänkö suomessa (helsinki 10:ssä) niitä.

Tajja kirjoitti...

tajua: Kiitos, itsekin pidän tästä järjestelystä enemmän.

anonyymi: Kiitos vihjeestä, pitänee varmaan käydä joskus Helsinki 10:ssä bongailemassa.

jackiemore kirjoitti...

ruutukuosi on kyllä jotain niin hienoa.

ja tämä blogi on minusta paljon mielenkiintoisempi kuin se missä kirjoititte neljästään. arvostan tyyliäsi ja hiuksiesi muutoksia on ihana seurailla! :>

Tajja kirjoitti...

jackiemore: Ruutukuosi on jotain niin parasta! :D

Kiitos paljon! :) Positiiviset kommentit pistävät aina hyvälle tuulelle!

viiva kirjoitti...

Hienoutta tää siun blogisi, plussaa CMX:stä :D

Tajja kirjoitti...

viiva: Kiitooos! ;D

Anonyymi kirjoitti...

tuollaisia iggy pop -paitoja oli ainakin helsingin carlingsilla kun pari päivää sitten siellä kävin.

Tajja kirjoitti...

anonyymi: Kiitos vihjeestä! :---D

laura kirjoitti...

ostin vagabondin herrainkengät k-kengästä viime kuussa. olivat kyllä alennuksessa, eli ehkä mahdollisesti poistumassa, mutta kannattaa varmaan käydä kurkkaamassa :> ja joo tää blogi on kiva, ei ne muut kirjoittajat edellisessä kiinnostaneet.

Tajja kirjoitti...

laura: Kiitos vinkistä, kävin katsastamassa - huonoin tuloksin :<