keskiviikko 27. elokuuta 2008

Hittejä ilman huteja.

Minua pyydettiin tekemään se monissa muotiblogeissa nähty Hitti-huti-juttu vuoden sisäisistä ostoksistani. Kamerani on mystisesti kadonnut johonkin ja ehdin eilen kuvata ainoastaan hitit, mutta olen malttamaton ja haluan antaa teille jo heti jotain katseltavaa tämän pitkästyttävän tekstin lisäksi, joten hitti-huti-systeemi nähdään kahdessa osassa.
Pahoittelen huonoja kuvia, järkkäri kulkee isosiskoni matkassa liian tiuhaan, niin joudun tyytymään pokkariin. Kiva ylivalotus eheh.

Tässä postauksessa on vuorossa HITIT.


Ohut H&M:n seeprahuivi.

Tässä oli alunperin jotain kullanvärisiä paljetteja hapsujen päissä, mutta kaveripoika repi ne pyynnöstäni irti, ja nyt tämä on paljon kivempi. Se suojaa kuumalla ilmalla päätä, lämmittää kolealla ilmalla kaulaa ja pitää pepun kuivana, jos haluaa istua esim. kosteahkolla nurmikolla. Monikäyttöinen, helppokokoinen ja vielä kivannäköinenkin. Yksi kesän käytetyimpiä riepuja!Vaaleat, kuluneet farkut.

Näissä on täydellinen resupekka-look. Kauhtuneet, kuluneet, rispaantuneet.. Nam. Jalassa myös mukavan rennot, eivät purista mistään, mutta näyttävät silti hieman pussittavasta ulkonäöstään huolimatta hyviltä! Nämä ovat niin kivat. Ostettu keväällä Vero Modasta, kyseisten farkkujen näytekappaleet, hintaakin oli vain 20€!Olkihattu.

Huonojen hiuspäivien pelastus! H&M:n miestenpuolelta ostettu wnb olkihattu. Tosi kiva ja vilpoisa ja kaikkea. Tätä käytin kesällä PALJON, ja varmasti jatkaa voittokulkuaan vielä alkusyksystäkin.Huulihuppari.

Carlingsin kirkuvanpinkki huulien kuvilla varustettu huppari. Tosi lämmin ja rento, päällä tosi mukava ja ulkonäöltäänkin tosi mehevä. Ostettu joskus keväällä Helsingistä ja ollut sen jälkeen kovassa käytössä. Varmaan lempparihuppari ikinä.Reebokit.

Monta kuukautta näistä silloin aikoinaan haaveilin ja vihdoin ne sain! Näissä on nyt koko kesä ja kevätkin tarvottu, ja kunto alkaa olla sen mukainen. Eivät ole pettäneet missään tilanteessa, ovat kestäneet festareita ja lintsireissuja ja pitkiä autossaistumisia. Näitä on uitettu vesilätäköissä ja näillä on rämmitty metsissä, kävelty biitsillä ja asfaltilla ja aww. Paras kenkäostos varmaan ikinä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kuinka joku voi kohdella kenkiään noin... (reebokit)

Anonyymi kirjoitti...

HAMM tota huulihupparia <3<3<3<3 aivan ihana opjgpd

Anonyymi kirjoitti...

Mahtaako olla enään näitä reebokkeja olemassa? Tai miten pitkään ne lopulta kestivät ja myitkö pois?