keskiviikko 27. elokuuta 2008

Kenkäkaapin salaisuus.

Mieleni on jo pitkään tehnyt esitellä teille joitakin lempivaatteistani, mutten ole ikinä saanut aikaiseksi kuvata niitä. Nyt kuitenkin otin itseäni niskasta kiinni ja kuvasin kaikki kengät, joita käytän suht. aktiivisesti. Joten tässä sitä itseään:


Reebokin Freestyle -kengät. Tilasin Spirit Storelta muutamia kuukausia takaperin ja ovat lyhyessä ajassa muovautuneet ehdottomiksi suosikkikengikseni. Ovat jalassa hirmu mukavat ja todella kätevät survaista nopeasti jalkaan muutenkin. Olivat totisesti kovan hintansa arvoisia.


Converse AllStarsit! Reebokien jälkeen seuraavat suosikkimononi. Paljonkäytetyt ja käytössä pahasti kuluneet, mutta jalassa hirmu mukavat, eivät ole ikinä pettäneet tien päällä. Kangas on vaaleaksi kulunut ja repsottaa saumoista ja valkoiset osat ovat pahoin tummuneet, mutten halua uusia Converseja uskollisten seuralaisteni tilalle.


Vansin slip onit. Ostin Sokokselta n. vuosi sitten ja olivat yhdet viimekesän käytetyimmät kengät, kun olivat niin hirmu helpot sujauttaa jalkaan. Nyt ovat jääneet vähän vähemmälle käytölle, kun tuntuu etteivät ne näytä mitenkään hirmu hyviltä oikein minkään housujen seuralaisena.


Randomit pitsikengät aitan perukoilta. Ovat aikanaan kuuluneet äidilleni ja kevään aikana löysin ne tutkimusretkeni tuloksena. Ovat yhdet suosikkikesäkengistäni, tykkään käyttää varsinkin mekkojen kanssa.


Jo aiemminkin esitellyt Vagabondin kiiltonahkaiset maihinnousukengät. En ole käyttänyt vielä kertaakaan ns. tositilanteessa, kun eivät pahemmin kesäkäyttöön sovellu. Mutta varmasti tullaan syksyllä näkemään ne useasti koipieni suojana.


Maastokuvioiset Converset. Pikkuveljeni osti ne aikoinaan Spiralista, Lappeenrannasta. Jäivät sittemmiten hänelle itselleen pieniksi, joten minä sain ne käyttööni. Ihan mukavathan ne ovat jalassa, mutta en ole maastokuvion ylimpiä ystäviä, joten en sujauta niitä niin usein jalkaani kuten esimerkiksi mustia yksilöitä. Aluksi näissä oli valkoiset nauhat ja kengät näyttivät inhimillisemmiltä, mutta kaaduin kyseiset kengät jalassa skootterillani, jonka seurauksena nauhat hankautuivat poikki, joten mustat kuvionauhat ovat väliaikaisratkaisu.


Vagabondin pinkit kangaskengät. Nämäkin on nähty blogissa ihan vastikään, mutta muistin virkistykseksi esittelen nämä uudemman kerran. Ostin Turun reissun aikana Vagabondin liikkeestä, kahdet kengät yhden hinnalla. Hirmu kivan näköiset (äitini olisi halunnut alkaa käyttämään näitä, mutta olivat "valitettavasti" hänelle himpun verran liian kapeat). Nämäkään eivät ole vielä päässeet tositoimiin, sillä näyttävät mielestäni parhailta mustien pillifarkkujen seuralaisina, ja sellaiset eivät ole eksyneet päälleni kesähelteiden takia.


Vagabondin mustat verkkokankaiset yksilöt. Toinen Turuntuliainen itselleni. Näitäkään en ole vielä päälleni saanut kiskottua, tiedä sitten miksi. Huomenna lupaan laittaa nämä jalkaani!

Kenkiä, jotka eivät ole minun, mutta jotka silti eksyvät räpylöihini..


Varrelliset pallo-Vansit. Oikein mukavannäköiset yksilöt, jotka kuuluvat isosiskolleni. Silti eksyvät jalkoihini hirvittävän usein. Näyttävät kivoilta pillifarkkujen kanssa.


Randomit valkoiset tennarit. Kuuluvat äidilleni, mutta käytän myös näitä suhteellisen usein. Näiden käyttö on kuitenkin vähentynyt Reebok-kenkieni tulon myötä. Ne nykyään toimivat valkoisina street-henkisinä kenkinäni ja korvasivat näinollen nämä yksilöt. Jalassa hirmu pehmeät, pohja vain pitää kastuessaan selkäpiitä karmivaa ääntä, varsinkin kun kävelee esimerkiksi koulun lattialla :---)


Kuten näistä kengistä ehkä huomasi, suosin käytännöllisiä ja helppoja kenkiä. Minulle on tärkeää että kenkä näyttää ja tuntuu hyvältä ja että sillä voi kulkea pitkiäkin matkoja väsyttämättä kintturaasua. Korkokenkien ystävä en ole, sillä tyylini on liian "ronski" ja käytännönläheinen korkokenkien käyttöön. Ryntäilen ja liikun liikaa, olisi hirmuinen näky tunkea minulle kymmenen sentin koroilla varustetut kengät.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

itsellänikin on nuo vansin slip onit, nuo ihanat karppikengät ;3 löysin omani kirppikseltä 3 e ja ihastuin täysin :))))))