keskiviikko 27. elokuuta 2008

Huteja ilman hittejä.

Tänään on vuorossa vaatekaapin huti-ostokset vuoden ajalta. Yllätyin hutien vähäisyydestä, sillä olen aina kuvitellut olevani huolimaton rahankäyttäjä ja kuvitellut törsääväni rahaa mitä tyhmimpiin asioihin. Silti olen ollut vuoden vaateostoksiini pääosin tyytyväinen. Muutama vikatikkikin näytti kaapin perukoilta löytyvän. :D


Paksu ja lämmin neulepaita.
Tosi lämmin ja mukava päällä, väriltään kivan harmaa. Ostettu H&M:ltä joskus keväällä, kun oli vain "pakko saada joku neule!" Olen käyttänyt tätä varmaan tasan kaksi kertaa oston jälkeen. :---) Tämä saa yläruumiini näyttämään valtavalta. Hillittömät monsterihartiat ja kaikki!


Hopealegginsit.
Okei ostin nämä alkukesästä Seppälästä kun olivat alennuksessa. Tosi hauskannäköiset ja härskit ja kaikkea. Mutta missä ihmeessä näitä muka voi käyttää? :DD Ruisrockin ensimmäisenä päivänä pidin näitä jalassa (kuumalla ilmalla ovat kuin unelmat, eivät hiosta yhtään, kun suurinpiirtein heijastavat kaikki auringonsäteet takaisin..) mutta sen jälkeen ovat jääneet pölyttymään kaapin pohjalle. Ovathan ne kivat, mutta ei näille löydy käyttöä kyllä yhtään..


Lepakkocollege.
Kivalla printtikuviolla varustettu kollaripaita. Tilasin H&M:ltä joskus talvella kun näytti mallin päällä niin suloiselta. No minun päälläni pahemmin ei. Tätä olen käyttänyt tasan kerran koulussa ja sen jälkeen satunnaisesti kotona. Tämä vaan ei satu minulle jostakin syystä yhtään, näytän lähinnä vastikään hiihtolenkiltä palanneelta tms.


Lappuhaalarishortsit.
Huhtikuussa ostin H&M:ltä nämä shortsit, kun näyttivät niin hauskoilta. No ensinnäkin nämä ovat minulle vähän liian isot. Toisekseenkin en voi välttyä Ville Vallaton -viboilta nämä jalassa. Ja muutenkin, aika mauttomat sinänsä :---D Käyttänyt muutaman kerran. Näytän siltä kuin olisin menossa aamulypsylle okei.

Olen lähiaikoina rahtaamassa mm. kaikki edelliset (hopealegginsejä lukuunottamatta) kirpputorille. Toivottavasti vaatteet natsaavat jollekin muulle paremmin kuin minulle, heh.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

nams, mä ihailen tota lepakkopaitaa.