torstai 28. elokuuta 2008

Nahkaa.

Eilen kävimme äitini kanssa Kouvolassa, viemässä isosiskoni uuteen kämppään erinäisiä elintärkeitä asioita. Tässä tapauksessa kirjoituspöydän, polkupyörän ja pullon kotitekoista herukkamehua. Sisko jaksoi katsella meitä n. 15min, jonka jälkeen hän kiiruhti baariin ja heitti meidät äidin kanssa pihalle. Koska täältä kuitenkin ajaa Kouvolaan n.. 40min (?) päätimme kuluttaa aikaamme kaupungilla. Löysimmekin Hansasta H&M:n. Ei minun tarvinut kauaa putiikissa sompailla, kun jo löysin jotain täydellistä!

Nimittäin hupullisen nahkatakin Dividediltä! Olen viime joulukuusta lähtien etsiskellyt hupullista nahkatakkia sillä silmällä, löytämättä sellaista kuitenkaan. Tästä pakkomielteestä (kuten mm. Kloorifarkuistakin) saan täysin kiittäää Honey Junkieta ja hänen postaustaan Mike & Chrisin hupullisesta nahkatakista. Postauksen yksilöhän on aivan jumalainen, mutta minä sain nyt luvan tyytyä epäilemättä PALJON halvempaan yksilöön.
Takille siunaantui hintaa n. 50€. Unelmissani siintää vielä kuva hupullisesta, AITONAHKAISESTA yksilöstä, mutta enköhän selviä keinonahkaisellakin aivan mainiosti. Ainut asia, mikä takissa minua risoo, on takin helman resori. En voi sietää resoreita nahkatakissa! Entisessäkin nahkatakissani oli resorit, sekä hihoissa että helmassa. Uudessa yksilössä on tyydytty kuitenkin pelkkään helmaresoriin ja se antaakin vähän lohtua.

Tänään takki pääsi ensimmäiseen tulikokeeseensa, jonka nimi voisi olla osuvasti vaikkapa "Aja skootterilla 25km kaatosateessa kouluun". Takki piti kuitenkin uskollisesti minut lämpimänä ja kuivana (ainakin yläruumiin, valuin lukion lattioille vettä housujeni takia monta tuntia!) joten nyt olemme hyviä ystäviä ja annan nahkiaiselleni resorin anteeksi!

Tässä vähän kuvamateriaalia uudesta rakkaastani. Valitan kuvien huonoa laatua, luonnonvalo on olematonta, keinovalo on surkeaa ja digijärjestelmäkamerani viettää laatuaikaa Kouvolassa, joten otin kuvat pokkarilla. Sinisten sävyjen takia mustavalkokäännös, mutta onko sillä mitään väliä, kun takki on musta kuitenkin!6 kommenttia:

synonyymi kirjoitti...

mäkin oon katellut hupullisia nahkatakkeja vähän sillä silmällä! etenkin just toi mike&chrisin yksilö näyttää superhyvältä, mutta koska oon melko tyytyväinen tän hetkiseen nahkiaiseeni niin oon antanut asian jäädä hautumaan jonnekin takaraivoon. tosin sellanen bikerjacket houkuttelis vielä enemmän...

Tajja kirjoitti...

synonyymi: Mike&Chrisin yksilö on varmaan täydellisin nahkatakki mitä omaan silmään on tarttunut!
Hehe, itsekin olen bikerjacketteja etsinyt vähän sillä silmällä, kolmas nahkatakkini tulee todennäköisesti olemaan sen mallinen. Riippuen tietenkin, miltä se päälläni näyttää..

Anonyymi kirjoitti...

I-h-a-n-a takki! aivan upea.

Anonyymi kirjoitti...

mahtavan näköinen takki. :p

Tajja kirjoitti...

anonyymit: Kiva että tykkäätte, itsekin olen takkiin aivan hullaantunut! :)

Anonyymi kirjoitti...

uskotko noita vielä olevan h&m kuvastoissa ?