maanantai 10. elokuuta 2009

Joka toiselle kuoppaa kaivaa...

Viime postauksessa esittelin H&M-paketista paljastuneen hupparin, nyt on farkkujen vuoro! Housut jatkavat samaa värikylläistä linjaa hupparin kanssa. Pöksyt istuvat täydellisesti ja hurmasivat minut hauskalla kulutuksellaan.

Saanen esitellä, H&M:n korallinväriset acid wash -farkut!


Peksi ei voi sietää näitä housuja ja ymmärrän kyllä että nämä tulevat jakamaan mielipiteitä juurikin värinsä takia. Näiden housujen vuoksi tulee myös olla tarkkana muiden vaatteiden takia, ettei asukokonaisuus mene liian överiksi. Neutraaleja sävyjä housujen kera, esimerkiksi tuhkaa, maidonvaaleaa ja ihan tuttua ja turvallista mustaa.

Tänään kävin hammaslääkärissä sen edellisessä postauksessa mainituksi tulleen hampaan takia. Kävi ilmi, että hampaasta oli ikenessä jäljellä enää pelkkä juuri ja sen poistaminen osoittautui täydeksi helvetiksi. Koko suuvärkkini puudutettiin ja hammasta sananmukaisesti KAIVETTIIN ulos ikenestä. Olin varautunut operaatioon noin puolen tunnin keikkana, minun oli tarkoitus vielä viedä auto kotiin, että iskä pääsisi sillä kokoukseen. No, ikenen sörkkiminen vei aikaa lähemmän puolitoista tuntia. No, ainakin hammas on nyt kaavittu kokonaan pois ja jäljellä on valtava, verinen kuoppa. Syöminen on arkaa hommaa, tupakointi kielletty kokonaan. Myöskin pelkkä puhuminen aristaa välillä. Saa nähdä mitä jatkotoimenpiteitä kuopalle keksitään..

Operoinnin jälkeen kipitin naama verisenä ja turvonneena Suomalaiseen Kirjakauppaan, sillä havahduin hampilääkärin tuolilla siihen, että huomenna alkaa tosiaan koulu!

Ostin siis söpöjä vihkoja ja peruskyniä. Koulukirjat löytyy tällekin vuodelle omasta takaa, kiitos lukion käyneen isosiskon.

Pian alkaa Huippumalli haussa, voisi ehkä lukaista pari lukua Murtamattomasta linnakkeesta ennen sitä..

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

muhun noi housut kyl iskee! mahottoman kivat

Anonyymi kirjoitti...

kivat housut! ootko miettinny että miks ihmeessä et saa mitenkää paljoa kommenttia :s musta outoa, koska tää blogi on tosi laadukas ja sit taas jotain paskoja kommentoidaan tosi paljon.

Tajja kirjoitti...

Anonyymi: Kiva jos tykkäät! :---)

Anonyymi: Kiitti. No en oo oikeastaan edes ikinä miettinyt asiaa eikä se kommenttimäärä meikää pahemmin haittaa. Mä tiedän että mulla on jotain 70 vakituista lukijaa ja se riittää mulle :D En vaan jaksa mainostaa itteeni mitenkä erityisest.