lauantai 22. elokuuta 2009

Hurman hetkillä hulluus marssii sisään

Häät oli tosi kivat. Ruoka oli hyvää ja alkoholia oli rutkasti tarjolla (:D). Ainut mikä jäi harmittamaan, oli se, ettei kukaan hakenut minua tanssimaan! Murr.

Päälläni häissä oli seuraavaa:
Liivi - Lindex
Paita/tunika - H&M
Legginsit - Seppälä
Kengät - Zatza
Laukku - Kirppari

Ei hätää, silitin kyllä tuon paidan ennen lähtöä vielä. Kuvissa ei pahemmin tuota liiviä näy, kun heitin vielä KappAhlin kangasbikertakin päälle pienen koleuden vuoksi.Huomenna lähdetään Ikeaan isosiskon ja äipän kanssa ja olen aika innoissani. Ei mulla mitään tiettyjä hankintoja ole mielessä, mutta Ikeassa on aina kivaa tonkia kaikkea JA hetkenmielijohdereissut ovat aina mukavia.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

eiks toi ois ennemminki bile- ku hääasu...

Anonyymi kirjoitti...

Ihan tarpeeksi siisti asu häihin minun mielestäni. Itteäni ainakin ärsyttää suunnattomasti, jos jonnekkin tilaisuuteen pitää lähteä ja yritetään pakottaa unohtamaan oma persoona pakottamalla päälle jokin kukkamekko! ;S Yäk!

pandra kirjoitti...

^Komppaan :p

psst. ja kyllä, kirjotin näinkin sisällöttömän kommentin vaan siksi, että kommentoisin...

Tajja kirjoitti...

Anonyymi: Ja se haittaa ketä? :) ei hääparia tai muita vieraita ainakaan, päinvastoin, sain kovasti kehuja vaatteistani!

Anonyymi: En voi muuta kuin sanoa olevani samaa mieltä kanssasi :D Jokaisen tulisi näyttää siltä miltä haluaa, tietenkin juhliin pukeudutaan siististi jne, mutta omaa tyyliään mukaillen.

pandra: :D haha, ei se haittaa, kommentteja on aina mukava saada!