tiistai 18. elokuuta 2009

ÄrsytysNimessäni: Vaikkei se ole erityisen hankala, nimeni sanotaan tai muistetaan silti aina Raijana, Saijana, Tuijana, Tarjana tms.

Kasvoissani: Meiksiltä löytyy valehtelematta varmaan neljä kaksoisleukaa :---D Okei niiden kanssa on välillä kiva kauhistuttaa jengiä, mutta olisin ehkä iloisempi jos niitä ei olisi..

Vartalossani: Jessus mitkä jenkkakahvat! En pidä itseäni lihavana, haluaisin kuitenkin olla kiinteämpi. Roikun ja löllyn kuin mikäkin Jabba.

Vaatekaapissani: Se on tyhjä. Älkää käsittäkö väärin, vaatteita meikällä on vaikka muille jakaa (ps. en jaa.) mutta kun ne ei pysy siellä kaapissa, vaan ovat pitkin lattioita. Johtuen siitä että kaappini on hankalassa paikkaa ja se on ahdas. Jos yritän ujuttaa sieltä jotain vaatekappaletta ulos, tippuu koko hyllyn sisältö mukana.

Kotonani:
Koti on ihana ja tilava ja täydellinen. Mutta sijainti. A) Asun tosi pienessä kaupungissa. Pinta-alaltaan tämä on valtava, asukasluku taas kertoo muuta. B) Kaikenlisäksi asun liki 25km päässä kaupungin keskustasta. Välimatka on pitkä ja bensaa palaa. Eikä kukaan kaveri pahemmin ikinä käy meillä koska asun KORVESSA.

Työssäni: Koulussa jurppii matematiikka. Tai varmaan lähinnä se, etten osaa sitä ja opettaja olettaa kaikkien osaavan tietyt asiat eikä täten vaivaudu selittämään luupäille mitä jossakin tehtävässä haetaan.

Ystävissäni: Asuu kaukana ja niillä on muita kiireitä. Haluaisin hengailla vapaa-ajalla paljon enemmän ystävieni kanssa mutta jotenkin siitä ei ikinä tule mitään.

Perheessäni: Äitillä on kiukkuinen yleisilme ja kaikki kaverit ketkä sen ovat nähneet, pelkää sitä.. Ja olen vähän huolissaan pikkuveljen alkoholinkäytöstä ja mopoilusta. Yhdessä.

Harrastuksissani: Niitä ei ole! Ärsyttää kun Peksillä on itsepuolustuslajeja ja järjestyksenvalvojahommia. Mitä meikä tekee silloin kun sillä on harkat tai keikka? Kattelee telkkaria, lukee tai dataa! Olisi niin kiva jos olisi joku kunnon harrastus!

Kumppanissani: Pelaaminen. Wowi ja Warhammer vievät välillä liikaa meidän yhteistä aikaa. Ei minua suoranaisesti kauheasti haittaa että Peksi pelaa, mutta välillä olisi kiva jos se pelaisi vähän vähemmän.

Lemmikissäni: Nilkki on varmaan maailman kovaäänisin kissa. Sillä on kokoajan asiaa ja miumaumouku vaan!

Kielenkäytössäni:
Lähinnä kielenkäyttöni on liian kuuluvaa. Huudan aina omg.

Musiikkimaussani: Ehkä olen vähän liian rajoittunut. En helposti tutustu uusiin bändeihin vaan puhkikulutan vanhoja suosikkeja.

Kotikaupungissani:
Tämä on kauhean pieni ja kaikki tuntee kaikki ja jokainen tietää muiden asiat. Ajat vaikka kolarin tai saat keuhkoputkentulehduksen tai ihan mitä vaan, niin seuraavana päivänä puoli kaupunkia puhuu susta ja sun kolarista/sairaudesta/mistä vaan.

Ruokavaliossani: Mä syön. Voi että mä syönkin. Varmaan joka päivä "mun tekis mieli jotain hyvää :))" ja sit sitä mennään! Ahmin tosi paljon ja olen lihonut kesän aikana 10kg..

Lapsissani: Ei luojan kiitos ole mutta muiden lapsissa ärsyttää kyllä senki eestä! Ne kuolaa, jokeltaa, on limasia ja ties mitä hyhhyh.

Naapureissani:
En ole niiden kanssa tekemisissä ja itseasiassa ei haittaa yhtään.

Nykyisessä elämäntilanteessani:
Koen olevani jotenkin jumiutunut! Kaipaan elämääni vähän äksöniä.

Tulevaisuudessa: No se hiton lukion neljäs vuosi. Ärsyttää jo valmiiksi.

Ei kommentteja: