torstai 16. heinäkuuta 2009

Vaaniva tiikerihai

Eilen oltiin kavereitten kanssa Linnanmäellä, lähtiin Haminasta ajamaan joskus kymmenen pintaan ja oltiin Linnanmäellä hieman ennen kahtatoista. Ihmisiä oli kuin pipoa ja ilma oli suorastaan paahtava. Ei kuitenkaan annettu sen haitata, oli älyttömän hauska päivä silti. Kamera meiksillä oli kyllä mukana, jätin sen vain lahjakkaasti autoon enkä jaksanut enää käydä hakemassa sitä. Kuvamateriaalia ei siksi ole, vaikka kuvauksellisia kohteita olisi löytynyt vaikka muille jakaa!

Tässä sen sijaan toissapäiväinen päivänasuRuutupaita - H&M, T-paita - Ellos, farkkuleggarit - Jim&Jill, ballerinat - Citymarket, kynsissä beautyukn sävy Neon Pink

Tässä muutama kuva uusista kivoista jutuista
H&M
Seppälä
H&M
H&M
Ellos, löytyy samat popot myös pinkkeinä.

Ja saanen esitellä mun uuden parhaan kaverin, mikä se on?
No tietenkin Hemmo hai!


Haihimoni juuret ovat kaukana lapsuusiässä, jolloin katsoin kaikki mahdolliset haidokkarit ja jumaloin elokuvia Tappajahai & Deep Blue Sea, mitkä tätä nykyä aiheuttavat ainoastaan naurunpyrskähdyksiä. Sähköpostiosoitteeni alku oli valkohai91 ja nettinimeni oli sharky. Oli haipaitoja ja leluja.. Näemmä tykkäilen haikaloista kovasti vieläkin, Sea Lifessä liimauduin akvaarion kylkeen katsellen ihastuneena vasarahaita. Lopulta kaupan kautta oli poistuttava tämä komistus kainalossa. Saattoi tarttua mukaani myös kivannäköinen valkohaiavaimenperä..
Myöhemmin tänään suuntaan Kotkan Meripäiville, kaverilla on ilmaisliput telttaan, niin päästään Paula Koivuniemen viihdytettäväksi..

2 kommenttia:

Liena kirjoitti...

Mitäpä sä Haminassa? :)

Tajja kirjoitti...

Liena: Hmm, asun? :D