tiistai 14. heinäkuuta 2009

Ruisrock 2009

Joo, muutama Ruisrock-kuva sittenkin, ei näistä oikein mitään saa irti, oli huonompi kamera messissä enkä oikeastaan jaksanut pahemmin kuvailla. Bändeistä Maj Karma oli ainut mitä edes viitsin yrittää kuvata, koska siinä pääsin eturiviin. :D

Oltiin tosiaan Peksin ja sen kaverin Massen kanssa liikenteessä, oli jees reissu. Hyviä artisteja, liikaa ihmisiä, luksusteltta ja paljon kaljaa.

Menomatka, Peksi ajoi ja meikä istui vielä etupenkillä.
Kun Masse vaihtui ajamaan, meikä patistettiin takapenkille. Matka meni sitten itseään kuvatessa, hehe.. Uusi pythonlaukku Hennesistä, samoin uusi kiva sininen lakka.
Mahtiteltta, harmittaa etten tajunnut ottaa kuvaa ulkoapäin. Teltassa kaksi kahden hengen huonetta ja iso aula. Kuvassa näkyy aula ja toinen huone. Kuvassa myös meiksin rinkka, kylmälaukku, KATUMUSVESI sun muuta sälää.
Perjantain lopetti meiksin osalta Maj Karma, jonka avausbiisi Metallisydän sai tän tytön ihan sekopäiseksi. Oli mahtavaa, harmi ettei kuva anna oikeutta Ylpölle :D
Jätkät yritti saada kertakäyttögrillin syttymään. Oli muuten helvetin vaikeaa, puhallettiin loppujen lopuksi kaikki kolme siihen niin kovaa, että meinasi taju lähteä. Lähtihän se syttymään!
Wohoo hiillos!
Vihdoin muonaa.
Lokit yritti viedä!
Meikäläisen batiikkileggarit toimivat rättinä.. Saattavat itseasiassa olla vieläkin jossain muovipussin pohjalla kaljasta, vedestä ja muusta kuonasta likaisina..
Jätkät väsää jotain.
Telttanaapureita ja sade.
Oon pälli.
Sunnuntaipäivällä laitettiin teltta kasaan.
Näillä mentiin.
Edustuskuva.
Peksi.
Katottiin Volbeat ihan suosiolla vähän kauempaa. Ei nähty koko bändiä.
Kotimatka. Meikän piti ajaa Helsingin jälkeen, mutta nukahdin aika autuaasti takapenkille, onneksi Peksi suostui ajamaan sen pätkän.

Keskiviikkona Kotkan meripäiville, tarkoitus myös käydä päivällä vähän shoppailemassa, tarvitsen kiihkeästi valkoisen rennohkon mekon, mikä sopii myös vähän juhlavampiin tilaisuuksiin. Myös jotkut juhlakengät eli tapani vastaisesti korkkarit, olisi etsinnässä.

Ei kommentteja: