lauantai 11. heinäkuuta 2009

Tunnustan että haluan pois, haluan onnen mutta kuka sen tois?

Ruisrockista ainut julkaisukelpoinen kuva tulee tässä

Ryhmä rämä sateensuojassa, kuvasta kiitos jollekin random tsirbulalle. Eniten ärsyttää ettei kuvassa edes huomaa että sataa. Ja tuossa kohtaa satoi varmaan eniten koko viikonlopun aikana. Murr.

En ole viimepäivinä tehnyt mitään kummempaa, tässä kuitenkin kuvia parista projektista.

Pesin Nilkin. Ja voin vannoa etten tee sitä enää ikinä. Kissaraasu oli pahanhajuinen ja niljakkaan tuntuinen, joten pyykkäsin koko elukan. Oli muuten työn ja tuskan takana, oon pelkkää viiltoa ja naarmua tällä hetkellä!

Hiusprojekti, siitä lisää joskus.. ;)

Joku naamavammailu, leikkasin etutukankin. Valitettavasti ohimollani oleva pyörre ei ollut samaa mieltä kanssani, joten pahuksen etutukka nousee aina pystyyn! Onneksi huivit ja pannat pelastavat vähän. Btw, mikä meiksin silmiä vaivaa?!

Lopuksi vielä pari päivänasua kuluneilta päiviltä.


Neuletakki - H&M
Paita - H&M
Leggarit - H&M
Ballerinat - Ellos


Huppari - Carlings
Paita - Tallinna
Farkkuleggarit - Jim&Jill
Kengät - DC (Jim&Jill)

Eipä tässä, ensviikolla varmaan Linnanmäelle parin kaverin kanssa, jos säät suosivat!

5 kommenttia:

Heiska74 kirjoitti...

hei. Kyllä, joskus pakko pesee kissan turkin, josta tulee pahanhajuinen tai hilse. Sait naarmut ja viilon näköinen. Minä tiedän mitä se tuntui.. :S Niiki kyllä kiittää sinua ja kehrää .. Mukavaa viikonloppua!

Liena kirjoitti...

Pakko kommentoida, ku luin noit aikasempii merkintöi. Mie olin joskus petäjärannas leiril ala-asteel ja muistan et siel oli huippuhauskaa. :p Hihi. x)

Anonyymi kirjoitti...

RASTAT RASTAT! : DD jee!

-npukka

Anonyymi kirjoitti...

Täytyyhän niitä muitakin kuvia ruisrockista olla, oli sitten kuinka julkaisukelpoisia tai ei! Eikö edes yhden yhtä bändikuvaa tai vastaavaa?

Tajja kirjoitti...

Heiska74:
Kiitos!

Liena: :D haha, siellä kyllä on ollut aina hauskaa mitä iteki oon käyny!

Anonyymi: 8)

Anonyymi: No ainut bändikuva on Maj Karmasta, joka esiintyi illalla ja meiksillä oli pokkari mukana, eli tuloksena heilahtaneita sekä epätarkkoja kuvia. Voisin kyllä kasaa ruisrock-kuvista jonkin postauksen, vaikkei ne kuvat kovin kummosia olekaan. Ei oikein tajunnut kuvata niitä "merkittäviä" asioita, geh.