lauantai 18. heinäkuuta 2009

Miumaumiukumau

Hehe, jäi vähän Paulaniemet (myöhempi huomio: PAULANIEMET? :DDD) kuulematta kun ei juurikaan viihdytty Meripäivä Areenalla. Paikan keski-ikä oli n. 50 vuotta, joten huomattiin olevamme hieman väärässä paikassa. Jonkin aikaa kuuntelimme Agentsia ja sen jälkeen hipsimmekin muihin meininkeihin. Ilon Taloon yritimmekin pyrkiä, mutta vain huomataksemme sen olevan kiinni. Loppuillasta löysimme itsemme bepopista ja Amarillosta. Ilta oli oikein mukava, mutta itse luikin kotia kohti jo muuta jengiä aikaisemmin.

Torstaina ennen Kotkaan lähtöä tsekkasin läpi paikallisen kirppiksen ja sieltä löytyi todella ihana pienehkö tikkilaukku! Hyvä kunto, syötävän suloinen ulkonäkö ja kahden euron hinta eivät antaneet paljoakaan pohdittavaa, mukaanhan se lähti!

Nyt odottelen että isäpappa saapuisi kotiin, niin saan auton ja pääsen liikenteeseen. Tänään olisi tarkoitus käydä katsomassa Kotkassa uusin Harry Potter Peksin ja parin muun kaverin kanssa. En odota elokuvalta mitään kummempia, mutta Potterit nyt vaan ovat sellaisia "pakko nähdä" -elokuvia!
Huomenna sen sijaan suuntaan paikalliseen leirikeskukseen, sillä minut nakitettiin ripari-isoseksi viikon ajaksi. Postauksia tälle ajalle ei ole varmaankaan tulossa ellen jaksa ajastaa jotain pientä kivaa..

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä pidit Harry Potterista? Minusta se oli ihan kiva =)

Tajja kirjoitti...

Anonyymi: Ihan katsottava, muttei mitenkään ihmeellinen kuitenkaan D: