perjantai 31. heinäkuuta 2009

CoverAll ja muita menestystarinoita

Tänään on ollut aika lupsakka päivä. Tulin eilen vähän kipeäksi, joten päätin pyhittää tämän perjantain itselleni lepopäiväksi.


Ostin tässä muutama päivä sitten erän Seppälän wetn wild -meikkejä. En kovin usein osta Seppälän meikkipuolelta muuta kuin kynsilakkoja ja niitäkin ainoastaan mehukkaiden värien ja halpojen hintojen takia.. Kerran olen kuitenkin ostanut wetn wild -eyelinerin, mikä osoittautui parhaaksi silmänrajaustussiksi mitä meikäläisellä on ikinä ollut. Myöskin Never Stop The Musicin Noora sai minut vakuuttumaan tästä halpameikkivalmistajasta. Eritoten Nooran ylistämä Cover All -paketti kiinnosti minua kovasti, sillä omakin nassuni punoittaa kilpaa tomaattien kanssa. Paletti maksoi 4,90€ joten uskalsin napata sen mukaani ja testata, jos tuote ei toimisikaan, ei hinta jäisi kaivelemaan. Paletin vihreä neutralisoijanappi osoittautuikin painonsa arvoiseksi kultaa! Tököttiä ei tarvitse tunkea kilokaupalla nassuun, ja punoitus poistuu saman tien. Potentiaalinen paketti uudeksi lempipakkeliksi? Kyllä!
Nappasin Cover Allin lisäksi mukaani mehukkaan värisen XXL Lash -mascaran, jota eräs kaverini on kehunut paremmaksi kuin mikään muu ripsiväri. Tökötti ilmenikin testailujen tuloksena oikein mainioksi tavaraksi. Ripsistä tulee pitkät ja erotellut. Tuuheutta olisin kaivannut lisää ja tämä mascara jättää ripset jokseenkin "kostean" tuntuisiksi, mikä vähän epäilyttää. Mutta hintaansa (joka oli..? Halpa!) nähden tämä on oikein loistotavaraa, voi olla että muutun tämän vakikäyttäjäksi. Epäilyttää vain, kun näitä hyyvin samanlaisia ripsareita myydään myös mustassa pakkauksessa sekä vielä mustapinkissä pakkauksessa! Tietääkö kukaan mikä näiden ero on?
WetnWild MegaMix aurinkopuuteri kiinnitti huomioni koollaan. Hillitön mollukka ja halpa hinta, luulisi ainakin riittävän pitkäksi aikaa! Tästä en osaa oikein vielä sanoa juuta enkä jaata. Ei tämä oikein tuo luonnollista auringon hehkua iholleni, näyttää iholla hieman oranssihkolta? Kokeilut tämän kanssa jatkuvat, ehkä voisi yrittää laittaa tätä hieman vähemmän..
Viimeinen ostokseni oli tuttu ja turvallinen valinta, Wild and Crazyn mehukkaanvihreä kynsilakka, sävyä Lemon. En ole vielä kynsiin testannut, eiköhän tässä vielä ehdi!

Armottomien meikkitestauksien lisäksi olen tänään tehnyt..

Yksi syy miksi rakastan kesää niin paljon: ARKISIN MONTA JAKSOA WANHOJA SALKKAREITA!

Yritän korvata poikaystäväfarkut toisilla resupekkahousuilla. Ei oikein onnistu :---(
Olen pujotellut helmiä lokseihin, näyttää kivalta ja auttaa takkuja tiivistymään. Osa takuista on jo tosi tiukkoja pötkylöitä, osaa pitää vielä avittaa. Mäntysuopa ja suolaliuos ovat tässä asiassa parhaat ystävät.


Käsittelyssä Haydenin Nukkelapsi. Aamupäivällä ahmin jo "Toisten lapset" tajuntaani, toivottavasti tämä on yhtä koukuttava!
Olen aina pohtinut sitä, miksi blogimaailmassa hehkutetaan Ben&Jerry'siä niin kovasti? Okei, onhan se pirun hyvää jäätelöä mutta itse esimerkiksi tykkään enemmän ihan Valion vaniljajäätelöstä mansikoiden kera. Ja varmasti tämä kombo on monen muunkin mieleen. Miksei silti blogeissa näy tuhansia kuvia ihan tavallisesta Valion jäätelöstä erinäisillä höysteillä varustettuna?

Hyvää päivänjatkoa :---)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ostin tuossa eräs päivä samaa aurinkopuuteria ja mielestäni tuoksahtaa vähän jännältä. O.o Itsehän en ole IKINÄ aurinkopuuteria käyttänyt joten vaatii vähän opettelua. :D

Tajja kirjoitti...

Anonyymi: Tossa on kyllä tosi mielenkiintonen tuoksu :D tulee joku ruoka mieleen! Vähän suklainen ehkä, hmmm..

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa kyllä kokeilun arvoiselta tuo Cover All, mutta tietämättömyyksissäni kysyisin, mihin nuo muut kolme palettia sitten on tarkoitettu, samaanko..? :D Plus että käytetäänkö ihan puuterin tapaan vai?

Tajja kirjoitti...

Anonyymi: Paletit ovat peitevoiteeksi ja "valokynän" tapaan käytettäväksi ja yhdestä en ole edes ihan varma :D Cover Allin käyttö selviää meikkipostauksessa aika hyvin.