maanantai 2. helmikuuta 2009

Toisten kloriittifarkkujen tarina

Olen ollut vähän tauolla tästä bloggailusta sillä koeviikko on taas vallannut ajatukseni! Ja aivan kuin koeviikko ei olisi riittävän raskas tarpoa läpi muutenkin, iski seurakseni järkyttävä flunssa. No se oli kyllä aivan odotettavissa, sillä poikaystävälläni oli sama tauti aiemmin, joten oli vain ajan kysymys milloin se iskisi minuunkin! Pahin on jo ohi, mutta nokka vuotaa edelleen kuin Niagaran putous ja yskin kurkkuni aina uudestaan ja uudestaan vereslihalle. Kokeiden lisäksi pitäisi jaksaa vielä käydä wanhojentanssiharkoissa! Huhhuh.
Olen kuitenkin saanut tämän sairastelun lomassa jotain aikaiseksikin!

Muistanette varmasti kun viimeksi päädyin leikkimään kloriitin kanssa! Nuo pöksyt ovat päätyneet jalkaani usein, valitettavasti en vain jaksa useinkaan kuvailla päivän asujani, joten en voi todistella teille mitään.

Sain nyt tässä lähiviikkoina uuden innoitteen valkaisuaineesta. Sinisiin housuihin toisenlaista valkaisujälkeä! Toiset värit ja toinen tekniikka.Ensiksi tarvitset kloriittia. Tätä löytyy vaikka lähi-Salesta kylppärilitkujen seasta, joten etsimisen ei pitäisi olla kovin hankalaa. Minulle sattui tällä kertaa mukaan mukamas jotain hajustettua kamaa, mutta täyttä puppuahan tuo oli. Älkää antako noiden hämätä, yhtä kauhealta ne kaikki haisevat!


Sitten sopii kaivaa jostakin tyhjä suihkepullo! Minulla oli tällainen viehättävä pöntönkuuraustökötti, toivottavasti te löydätte jotakin houkuttelevampaa. Peskää pullo huolellisesti! Suihkepullo ei muutenkaan ole välttämätön, klooria voi roiskia suoraan sen omasta pullosta (valkoisista osista tulee vähän terävämpiä!) tai voi käyttää solmutekniikkaa, jonka esittelin aiemmin.


Kumihanskat ovat lähes pakolliset tässä touhussa, sillä kloriitti on erittäin vahva ja kaikenlisäksi syövyttävä aine! Suihkutteluhommassa kädet eivät välttämättä tahraannu laisinkaan, mutta ei vara venettä kaada!


Lopuksi tietenkin itse housut. Nämä ovat kaverilta saadut pöksyt, joista en itse syystä tai toisesta pahemmin pidä, joten raaskin ilman mietintöjä pistää nämä tuunaukseen. MUISTA POISTAA MAHDOLLISET ELÄIMET KYLPYHUONEESTA TÄSSÄ VAIHEESSA!

Sitten vain suihkitaan kloriittia housuihin! Älä hätäänny jos vaalennusjälki näyttää rumalta ja se saa ympärilleen tummat reunat. Jälki muuttuu paljon kauniimmaksi pesun jälkeen! Kun olet suihkinut housusi haluamallasi tavalla, odottele kunnes valkaistut kohdat muuttuvat haluamasi vaaleiksi. Nyt vain heität housut pesukoneeseen tai pyykkäät käsin (jos peset käsin, jätä kumihanskat tassuihisi!)

Sitten vain housut kuivumaan ja jalkaan! Tässä oma housutulokseni:
PS! Joko olin eilen tosi pahoissa kuumehouruissa tai sitten äitini ilmoitti tästä aivan todella! Mutta eräät tuttumme menevät naimisiin, joten tämä tarkoittaa sitä että minä pääsen häihin! Olen ollut jonkun häissä viimeksi varmaan n. 10 vuotta sitten! Jännää!

5 kommenttia:

jutta kirjoitti...

upeet farkut, rakastuin!

Idhren kirjoitti...

Mahtavaa ^^ Mäkin oon tänään vihdoin päässyt temppuilemaan noiden farkujen ja kloriitin kanssa, suihepullotekniikkaa kans kokeilin :) Kuivumassa parhaillaan :P

Idhren kirjoitti...

...Mun koo bugittaa näppikses, se ei oo ihan kohdallaan x)

Tajja kirjoitti...

jutta: Itsekin pidän näistä! :)

Idhren: Jei, toivottavasti tuli kivat. :---)

Tiia kirjoitti...

Mä en ymmärrä miten te teette tämän! Itse kun yritin kloriittivärjätä mustia farkkujani, niistä tuli ruskeankirjavat :D