tiistai 20. tammikuuta 2009

Kuusi asiaa.

Kuusi randomjuttua minusta! (mäki ku kaik muutki!!!1)

1. Toimin kesäisin kirkon turistioppaana. Joo-o, eihän se kuulosta mitenkään houkuttelevalta, mutta ihan leppoisaa hommaa. Työajat ovat sopivat, palkka kohtuullinen ja tekemistä niukalti. Vaikka tekemättömyys kuulostaa kauhean houkuttelevalta, ei se sitä kuitenkaan loppupeleissä ole. 5h paikallaan istumista ei aina oikein nappaa. Mutta jos varustautuu hyvän kirjan kanssa, työpäivät suorastaan liukuvat ohitse!
2. En tykkää olla yksin. Vaikka rakastankin kaikkia arkisia yksin tehtäviä asioita, en silti halua olla yksin. Lempiharrastuksiini lukeutuvat lukeminen, kirjoittaminen, television katselu ja tietenkin tietokoneen ääressä lahnailu. Mutta silti haluan, että minulla on seuraa, yksin oleminen on tosi kenkkua! On ihan tosi luksusta jos itse lukee jotain tosi koukuttavaa nidettä kaverin istuessa tietokoneella samassa huoneessa. Ei minkään näköistä sosiaalista kanssakäymistä, mutta onpahan ainakin seuraa!3. Star Warsit ovat intohimoni! Nämä scifi-leffat ja kirjat luokitellaan useinkin poikien jutuksi ja sekös minua välillä nyppii! Minä voisin istua television ääressä tuntikausia, katsoen kaikki Star Warsit putkeen! Tätä fanitusta on jatkunut ihan pikkukersasta lähtien, vaikkei silloin sarjasta mitään oikein tajunnutkaan. Hahmot vaan olivat veikeitä (suosikkini oli tällöin Jar Jar Binks) ja efektit päheitä. Nykyään sarjassa kiehtoo kaikki muukin ja tämänhetkisiä suosikkihahmoja ovat Yoda ja Han Solo. Omistan Yoda-pehmolelunkin!4. Rakastan siisteyttä ja järjestelmällisyyttä mutta silti elän kuin pellossa! Huoneeni on aina kuin pommin jäljiltä, kaikki on aina lattialla. Tälläkin hetkellä kun katsoo lattiaa, bongaa sieltä puolet vaatekaapin sisällöstä, kameran (!!), aurinkolasit (!!), papereita, kirjoja, kenkiä, tohvelit, pari laukkua, karvahatun, pyyhkeitä, lompakon, lehtiä, TOISEN KAMERAN (!!), kyniä, puhelimen laturin, kameran akun laturin, roskia, rahaa, maalaustelineen, kameran jalan.. Ja tämä kaikki kuona ahdistaa minua hirveästi. Enkä SILTI saa ikinä tehtyä asialle mitään, kun olen niin laiska ja saamaton! Ei ihmekään että olen viikottain jonkun taudin kourissa, kun kaikki basillit suorastaan viihtyvät huoneeni nurkissa.
5. Minulla on pakkomielle kynsilakkoihin.
En voisi lähteä mihinkään lakkaamattomissa kynsissä. Ehdottomia suosikkejani ovat räikeät kynsilakat, useiten kynsissäni näkee kirkkaan punaista, sähkönsinistä tai intensiivisen violettia, jotka lukeutuvat mielilakkoihini. Pääasia kuitenkin on, että kynsistä jotakin lakkaa löytyy, värillä ei yleensä ole niin väliä. Tällä hetkellä kynsiäni koristaa harvinaisuus - nimittäin läpinäkyvä lakka! En ymmärrä mistä tämä kynsilakkapakkomielle on syntynyt, sillä tämä on riivannut minua vasta n. vuoden. Se vain alkoi!6. Olen täysin matemaattisesti lahjaton! En tajua miten voikin olla näin huono matikkapää kuin meikäläisellä! Vaikka pänttään matematiikkaa kuin kiimainen hilleri, ei päähäni jää mitään. Juuri kun opin edellisen asian, harpommekin jo kirjaa eteenpäin. Enkä osaa laskea helpointakaan lyhyen matematiikan laskua ilman kaavaa vieressä. Täytyy aina nähdä miten se lasketaan, muuten on kaikki toivo mennyt. En ole toistaiseksi päässyt ainuttakaan matematiikan kurssia läpi ja sekös se vasta painostaakin.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiimainen hilleri?

...kiitos tuosta ilmaisusta.

jutta kirjoitti...

monenako kesänä olet kirkolla toiminut töissä? (: siskokin oli kerran, se ei tykännyt yhtään.. : D

Tajja kirjoitti...

Anonyymi: ;----))

jutta: Vasta toista kesää olen lupautunut tekemään. Ei se mikään unelma-ammatti ole - istua nyt neljän seinän sisässä kauniina kesäpäivinä - mutta palkka juoksee ja onhan se ihan letkeää :D

jetta kirjoitti...

pakko jättää pieni kommentti: tykkään tosi paljon blogistas. ♥ :--)

Ilona kirjoitti...

Oi vitsit, kiva postaus! Lisää tämänkaltaisia! :)Aina, kun tulen koneelle, pitää tsekata ekaksi nämä sivut, ennen kymmentä muuta sivua joilla käyn :---) Keep on going, Taija!

Tajja kirjoitti...

jetta: Kiitos paljon! :)

Ilona: Eheheh, no kiva jos tykkäät! :D