perjantai 16. tammikuuta 2009

Naurat mun kasvoilla ollutta ilmettä.

Minusta tuntuu, että Seppälä parantaa valikoimaansa kuin sika juoksuaan! Taannoin muotiblogeissa kuhistiin Lindexin täysin uudistuneesta imagosta. Mauttomia kaapuja kaupannut liike olikin siirtynyt oikeasti hienoihin vaatteisiin. Voiko Seppälälle käydä samoin? Ensimmäinen mielikuvani Seppälästä liittyy olennaisesti kirkuviin väreihin ja piirrettyihin eläimen naamoihin. Sieltä saa ihan kelvollisia perusfarkkuja, mutta niiden ja alusvaatteiden/sukkahousujen lisäksi en sieltä juuri muuta ostakaan. Viime päivinä Seppälästä tuntuu kuitenkin löytyvän paljon kivaa!

Viime postauksessani kohisin Seppälän motoristinahkatakista ja nyt pääsen hehkuttamaan Seppälän kenkä- ja asustevalikoimaa. Keskiviikkona nimittäin kotiuduin mukanani jumalainen, musta hapsulaukku ja "gangsteriballerinat!" Voi tätä onnea!


Seppälän musta tekonahkalaukku, 24,90€


Seppälän herttaiset mustavalkoiset ballerinat, n. 30€

Choose your colorsin Essi ihastui myös hapsu-laukkuun ja löysi kaupasta myös todella päheän näköiset hapsumokkasiinit! Juuri sellaisia olenkin jo jonkin aikaa haeskellut. Mustat mokkasiinit minulle. Heti!

Olen muuten jättänyt esittelemättä teille muutamia parin viikon takaisia ostoksia. Tein pienen tilauksen Cybershopille ja tässä ostokseni:


Vaaleanpunaiset kanyes-lasit! Ihastuin ritilälaseihin viime kesänä ja vasta nyt sain ostettua omani. Haaveissa oli kuitenkin neonvihreät tai sähäkänsiniset versiot. Paremman puutteessa tyydyin heleän vaaleanpunaisiin!


IGGY POP -T-paita. Tätä on etsitty ja tässä se nyt on! Nam.

-Pahoittelut kauheista kuvista, salama ei ole ystävä.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihana toi paita!

Anonyymi kirjoitti...

Mikä noiden lasien idea on?

Tajja kirjoitti...

Anonyymi: On kyllä! :---)

Anonyymi: Estää häikäisyn, sellanen sälekaihdin-efekti.

Anonyymi kirjoitti...

onks sulla lookbookis profiilia? Jos ei, niin tee! :D voisit esitellä tyyliis vähä useemmille ihmisille. tää blogi on tosi kiva, mut saisit kirjottaa useemmin!

Anonyymi kirjoitti...

Miks sun siskon blogi on vain kutsuttujen lukijoiden käytössä? :(

jutta kirjoitti...

tykkään blogista, mut kirjota useemmin? =) kaikkee hyvää sulle!

Tajja kirjoitti...

Anonyymi: Ei ole. Kiitos kehuista, mutta todennäköisesti kierrän lookbookin kaukaa, tyylini on niin peruskauraa ettei tätä kyllä tarvitse pahemmin kenellekään esitellä :---D

Anonyymi: Se joko lopetti tai on tauolla, en ole ihan varma että kumpaa :D

jutta: Kirjoitan aina kun iskee inspis, yleensä kerran viikkoon, väkisin en saa rustattua useammin, pahoitteluni :) Kiitos!