keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Moikutus

Perjantaina Tukholmaan, en malta millään odottaa. Sitäpaitsi, minulta löytyy rahaa n. 5€, mutta toivon hartaasti että äiti heltiäisi sponsoroimaan matkaani ja VARSINKIN shoppailujani! Hassuinta tässä on se, että olen lähdössä Tukholmaan asti shoppailemaan ja olen varmaan eniten innoissani Gina Tricotin tarjonnasta, vaikka moinen rättikauppa löytyy ihan koto-Suomestakin! Ginassa on kuitenkin nettikaupan mukaan mitä ihanampia vaatteita, jotka minun on saatava omaan vaatekaappiini!Okei, nuo reikäfarkut jättäisin kauppaan, sillä sellaiset on ihan helppo raadella itsekin. Ajattelin myös valkaistujen legginsien olevan helppo nakki kotikonstein toteutettavaksi, mutta sain erehtyä karvaasti. Yritin nimittäin valkaista leggareita itse tässä hiljattain. Ja sain huomata mustien legginsien pohjavärin olevan ruosteenpunainen. MINÄ HALUSIN VALKOISEN! Vähän harmittaa, kun turmelin ainoat mustat leggarit tuohon ja nyt hingun Ginan kloriittileggareita vielä fanaattisemmin.

Tässä muuten suunniteltu päivänasu, jonka kyllä vaihdoin paljon tylsempään tässä hetki sitten - en tiedä miksi.
Takki - H&M
Huppari - ?
Huivi - Backstreet
Paita-tunika-juttu - Ellos
Sukkahousut - Seppälä
Kengät - Reebok

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Osta valkoiset leggarit ja tee mustalla värillä ja solmuvärjäystekniikalla just tollaset batiikkivärjätyt legginssit. Ei kannata kloriitilla vedellä mustaa, kun voi värjätä valkoista mustaksi!

Tää oli ihan hyväntahtoinen kommentti, vaikkakin anonyymiltä :)

Regina kirjoitti...

Itsekin juuri eilen illalla sain katkerasti huomata, että kaikki farkut eivät muutukaan valkoisiksi vaan saamarin ruosteenpunaisiksi! Hekumoin valkaistulla farkkuhameella, mutta sainkin ruosteenpunaista, sama juttu mustien farkkujen kanssa, joiden lahkeeseen tein pienen kokeilun. Voisipa tosiaan kokeilla tuota ylläolevan anonyymin neuvoa ja kokeilla valkoiselle mustalla ->

idonthavefuture kirjoitti...

Oi miten ihana blogi! Missä oikein olet piileskellyt, oli pakko heti tilata =)

Anonyymi kirjoitti...

Joo, usein mustat vaatteethan on jotain ihan muuta kuin valkosta - ne on niitä epäonnistuneita kappaleita, jotka on sitten laitettu mustaksi. ;D

Tajja kirjoitti...

Anonyymi: Olet nero! :---D Mä olen leikkinyt kloriitilla niin kauan, että unohdin väriaineiden olemassaolon, olen ollut niin keskittynyt saamaan sitä väriä POIS! :--D Kiitos vinkistä!

Regina: Mä tajusin asian silloin, kun annoin eräälle kaveripojalle kloriittifarkkuohjeen ja se testasi.. Tuloksena ruosteenpunamustat farkut! Mieleen ei vain juolahtanut, että mulle voisi joskus käydä samalla tavalla..

idonthavefuture: Kiitos paljon! En ole erikoistunut mainostamaan itseäni juurikaan, pahoitteluni :D

Anonyymi: Törkeää huijausta sanon minä!

Lansu kirjoitti...

pöö ! törmäsimpä mielenkiintoiseen, mmmm, henkilöön jolla tuntuu olevan ehkä aika samankaltaisuutta sun kanssa - ehkäpä ihan kopioimisen makua kuvista lähtien D--: tässä linkki: http://irc-galleria.net/archive.php?nick=muru%60&image_id=98901829

...ihan vaan jos haluat vaikkapa ilmiantaa tai jotain.

Tajja kirjoitti...

Lansu: Kiitos tosi paljon, en olisi muuten edes tajunnut! Ilmiannot lähteneet monelta suunnalta, nyt vain odotetaan että kuvat poistuisivat. Myös siskoni kuvat on kopioitu nimimerkille bikkymyy, huoh!

Kiitos vielä sulle! :---D