sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Ruisrock 2009 ja muuta kivaa

Tilasin tällä viikolla itselleni kolmen päivän lipun RUISROCKIIN! Olimme siellä viimevuonnakin pienellä jengillä, nyt on sama porukka taas lähdössä!
Aluksi suunnittelimme lähtöä Provinssiin, sillä Placebo oli liian himottava houkutin. Slipknot, In Flames, Disturbed, The Sounds & Mindless Self Indulgence kuitenkin pieksivät Placebon mennen tullen. Ja viime vuonna Ruisrockissa oli ainakin aivan mieletön meno, tuskin maltan odottaa tämänvuotista!
Viime vuonna matkasimme 4h matkan Turkuun poikaystäväni autolla, paluumatkan olleen tämän takia täyttä helvettiä! Bensa loppui Espoossa, meillä ei ollut yhtään rahaa, kaikkien muiden puhelimista oli akku loppu ja poikaystäväni puhelin oli hukassa. Kaikenlisäksi monien kiusallisien vaiheiden jälkeen käteni oli kyynerpäätä myöten jumissa pelkääjänpaikan penkin alla.. Tänä vuonna matkamme taittuu kätevästi junalla, luojalle kiitos!
En malta odottaa kesää ja festivaaleja, miten on mahdollista että nyt on vasta HELMIKUU? Kesää ja festareita odotellessa, kasasin Asoksen vaatteista pienen festarivaatetuskollaasin!


Rentoja printtipaitoja, piristäviä aurinkolaseja, mukavia kenkiä, väljiä ja hengittäviä housuja, niukkoja minimekkoja, hattu päätä suojaamaan sekä tietysti tilava laukku eväille ja vesipullolle. Voi, miksei kesä ole jo täällä?

Oletteko te lähdössä kesällä festareille? Millainen on teidän festarityylinne?

2 kommenttia:

essi kirjoitti...

Provinssi kutsuu!

moderndayhippie kirjoitti...

harmittaa kun ei tänä vuonna pääse festaroimaan, oon melkein koko loman ulkomailla :/ ilosaari jää siis tänä(kin) vuonna välistä.