tiistai 30. syyskuuta 2008

Kosmetiikkaostoksilla.

Koeviikkoa olen nyt taistellut läpi. Tänään on vapaapäivä, huomenna koittaa biologia, joka onkin rääkin viimeinen osa. Olen vihdoin päässyt kotiin ja jopa tietokoneelle, joten pääsen taas päivittelemään kunnolla!

Viimeviikolla miehekkeellä oli koe ja minulla vapaapäivä, joten kulutin kokeen kestävän kaksituntisen kaupungilla, tarvitsin meikkilaukkuuni uutta sisältöä, vanhojen vedellessä viimeisiään. Ensin eksyin Emotioniin, josta olisi mukaan varmasti tarttunut vähän enemmänkin, jos olisin sokean kiihkon vallassa vain lapannut tuotteita tiskille, hintaa katsomatta. Hintalaput tuntuivat kuitenkin hyppivän silmille ja viiltelevän verkkokalvot rikki. Miksi meikit ovat niin törkeän kalliita? Ajattelisivat köyhiä opiskelijoita!

Mukaan tarttui kuitenkin välttämättömät perustarpeet, eli meikkivoide ja ripsiväri.


Maybellinen Dream Matte Mousse, sävynä porcelain, Lumenen Blueberry Volume Mascara sekä GOSHin kynsilakka, sävynä 540 ocean. Kynsilakka oli vähän extraa eikä niin supertärkeä muutenkaan, mutta rakastuin tuohon sävyyn välittömästi! Nannaa.


Maybellinen Dream Matte Mousseen olen luottanut jo hyvän tovin. Sävy porcelain sopii kasvoilleni täydellisesti ja koko töhnä levittyy helposti. Paras meikkivoide omaa nassuani ajatellen.


Lumenen ripsiväri sen sijaan olikin uusi tuttavuus. Ennen on ripsiväritkin ovat olleen Maybellinenen, ja olen niihin ollut todella tyytyväinen. Tämä Lumenen oma oli kyllä positiivinen yllätys, saa ripseni näyttämään tuuheammilta!

Iltapäivällä kävin vielä pikakierroksella Seppälässä, kun pulju kehui -50% -hintojaan ahnaasti. Sieltä napsin mukaan vähän lisää kosmetiikkaa.


Wild and Crazyn kynsilakat, sävyinä syvän violetti ja sähkönsininen. Kaksi tämän hetken lempiväriäni ja voi että hihkuin riemusta kun nämä löysin. Eiväthän nämä laadultaan ole mitään maailmanvoittajia todellakaan, mutta Wild and Crazy osaa kyllä napsia valikoimiinsa mehukkaita sävyjä. Nimim. jo valmiiksi kirkkaanpunaisen kynsilakan omistaja!
Mukaan riuhdoin myös pitkästä aikaa eyelinerin! Voi että, rakastan eyelinereitä vaikka onnistunkin aina vähän sotkemaan, mutta rajatut silmät näyttävät vaan niiiin hyvältä. Eyeliner on wetn wildin eikä mikään laajuntakaaja siis sekään. Mutta olipahan ainakin halpa enkä ole mokomasta vielä keksinyt mitään valitettavaakaan!

Seppälästä tarttui mukaan myös -50% oleva David Bowien paita. Ah, Bowie on jumalainen ja paita on mehukkaan harmaa ja istuukin hyvin. Paidan lisäksi vielä matkaan lähti aurinkolasit, hintaan 2€. Näistä ei valitettavasti ole kuvaa, paita on pesussa ja aurinkolasit poikaystävän autossa.

Muistakaahan myös antaa niitä kuvausideoita (ks. edellinen postaus!)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo eyeliner on kannattava ostos, itellä samaa ja on parasta mitä tähän mennessä oon käyttänyt!

jackiemore kirjoitti...

mahtava tuo sininen kynsilakka. :p

Tajja kirjoitti...

anonyymi: Joo, laadukkaalta vaikuttaa! Hintaansa nähden aivan mahtava ostos :)

jackiemore: Itsekin pidän siitä hurjasti!

Pandra kirjoitti...

Ota kuva itsestäsi juuri heränneenä, eli nouset sängystä, otat kameran ja räpsit :--D Eli ei mitään ulkonäön ehostusta, khihihi!