keskiviikko 10. syyskuuta 2008

The Karvahattu.

Voi että, olen hurjan innoissani tästä uudesta kamerasta! Olihan Canon EOS 400D:kin "ihan kiva", mutta kyllä mä tästä Nikonista pidän paaaaljon enemmän. Enää en voisi kuvitellakaan kuvaavani Canonin järjestelmäkameroilla, Nikon on ihan minua varten tehty. Älkääkä canonistit suuttuko, hienoja kuviahan Canoneillakin saa, Nikon on vain minun käyttööni paljon passelimpi ja henkilökohtaisesti Nikon miellyttää paljon enemmän.

Tässä vähän aamun fiilistelykuvia, kun heräsin turhan aikaisin ja koulukin alkoi vasta klo 10:50. Valitettavan kuvapainotteinen postaus siis luvassa!
Hehe, osaan melkein olla leikkimättä ruualla. Kiiwit nyt vaan ovat niin kuvauksellisia!

Päivän asu:Housut - VeroModa
Sähkönsininen paita - VeroModa
Liivi - H&M (ei näy kuvassa)
Kengät - Reebok
Nahkatakki - H&M

Ennen kouluunmenoa kävin myös hakemassa H&M-tilaukseni Postista. Vasta koulun jälkeen ehdin kunnolla katsoa, mitä paketista paljastuikaan. Ja aww, olen rakastunut!


The Karvalakki! Seppälän viimevuotinen, luikku versio ei tunnu miltään tämän muhkureuhkan rinnalla! Pehmeä, lämmin, UNELMAN tuntuinen päässä. Tämä on rakkautta. Nukunkin varmaan ko. hattu päätäni koristamassa!Muovien seasta esiin kaivautuivat myös ihanat ranteenlämmitin-puolilapas-systeemit, joista ei valitettavasti ole kuvaa, ja aivan ihanan pirtsakka, vihreä paita. Tykkään sen huolittelemattoman näköisestä lookista, värikin natsaa minulle ihan täydellisesti. Nam!


Ps. Huone taustalla on kodikas, ei suinkaan sotkuinen...

9 kommenttia:

Heiska74 kirjoitti...

Otit itsestäsi kuvat, jotka ovat superhyviä kuvia. Mä käytän canon ixus 70 digikameraa, haaveilen vain canon 450D tai Nikon digijärjestelmäkamerasta.. hih hih. :)

Anonyymi kirjoitti...

NOOOU MITÄ TAPAHTUI SILLE SANOMALEHTI SEINÄLLE!!!

Tajja kirjoitti...

heiska74: Kiitos. :) Suosittelen Nikonin järjestelmäkameraa lämpimästi!

anonyymi: Mä nukuin sitä vasten ja nukkuessa aina kihnutin jotenki kummasti ja sen takia ne samolahdet meni hurjan huonoon kuntoon, piti ottaa pois. Meinasin kyllä, että sanomalehditän jonkun toisen seinän..

Anonyymi kirjoitti...

ihihi oot söpö =)

Kad kirjoitti...

Kiivi on kyl tyylikäs. Vähän samaa näköä kuin sinun silmässä.

Tajja kirjoitti...

anonyymi: Hehe kiitos.

Kad: Kiitti :----D Tai emmä tiiä, oliko toi kohteliaisuus?

Kad kirjoitti...

Oli se. :D

BAMBI kirjoitti...

Voi että oon niin onnellinen sun puolesta tosta kamerasta! Heti alkoi tehdä mieli ostaa nikon! Tiekkö toi hiusväri on niin onnistunut ja sopii sulle ja tää sun blogikin on aivan mahtava! Oot tyylikäs! (:

Tajja kirjoitti...

kad: Kiitos

bambi: Hehe joo osta Nikon, kannattaa! :----D Kiitos paljon!