torstai 2. lokakuuta 2008

Vatsatauti vangittiin rottakellariin.Minä rakastan syksyä. Se on yksi vuoden parhaimmista ajoista. Puut pudottavat lehtensä ja kaikkialla näkyy lehtien tuomaa väriä, piristämässä sitä valloittavaa harmautta. Ikävä miinuspuoli on kylmyys. Vaikka kerrospukeutuminen on tosi kiva juttu, en silti osaa pukeutua oikein.
Ainainen hampaitten kalisuttaminen yhdisettynä ihmiskunnan surkeimpaan vastustuskykyyn ei ole mikään kovin hohdokas juttu. Siitä seuraa aina sairaus.

En tajua mistä huono vastustuskykyni on saanut alkunsa, olen aina kipeänä. Lievimmillään sairastelu ilmenee flunssana tai muuna armottomana räkätautina, jolloin pelkään aivojeni kuivuvan kasaan, kaiken aivoliman valuessa ulos nenäni kautta. Kulutan nenäliinoja enemmän päivässä, kuin pieni kylä viikossa.

Aivan vastikään minulla oli nielutulehdus jota olen nyt jo hyvän tovin pitänyt ilkeimpänä tautina. Johtuen ilmeisesti siitä, että sama kitkerääkin kitkerämpi tulehdus vaivasi minua jo viidennen kerran vuoden sisään. Myös välikorvantulehdus tuntuu viihtyvän kumppaninani turhan sitkeästi. Sekin jo vuoden sisään sairastettu useaan otteeseen. Tärykalvon puhkeaminen on koko taudin kohokohta.

Tällä kertaa seurakseni saapui vatsatauti - jonka osaan jo välittömästi nimetä ilkeimmäksi taudiksi mitä maa päällään kantaa. Viimeksi olen oksentanut sairauden takia ollessani 13-vuotias ja maatessani muutaman viikon sairaalassa vatsakalvotulehduksen kourissa. Silloin en viikkoihin muuta tehnytkään kuin oksensin. Joten ehkä tämä vatsatauti nyt verestää vanhoja muistoja.

Tänään en siis mennyt kouluun, vaan jäin raukkamaisesti lahnailemaan poikaystävän vällyjen väliin, varmistaen välillä, ettei se suloisen sininen oksennussaavi ole vahingossakaan kadonnut mihinkään sängynviereltä. Eilisen iltapäivän ja tämänpäiväisen jälkeen olo alkaakin olla jo siedettävä, huomenna menen todennäköisesti kouluun. Nyt tuuditan itseni Rammstainin aiheuttamaan transsiin ja esittelen muutamia kivoja Streetstylekuvia, tarjoajina Stockholm Streetstyle, The Sartorialist sekä Stylesightings.
5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mua häiritsee ihan mielettömästi toi piste otsikossa, kun sehän ei sinne edes kuulu. :D Mut joo rakastan sun valokuvia<3

Tajja kirjoitti...

anonyymi: Pahoittelenuni, mulla todellakin on paha tapa tunkea piste jokaisen irrallisenkin lauseen perään, tuntuu hölmöltä jättää otsikot leijailemaan tonne ilman pistettä! :DD Mutta kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Huono vastustuskyky johtuu epäterveellisestä ruokavaliosta ja vähäisestä liikunnasta maybe?
Ps. Rammstein, ei Rammstain.

Anonyymi kirjoitti...

aaaa rakastan näitä sun valokuvias, taas toimmoin ihana syksykuva.

nii, kylhän se tupakointi ym sitä vastustuskykyä heikentää.

Anonyymi kirjoitti...

I-H-A-N-A toi kuva susta!