tiistai 21. lokakuuta 2008

Nettinäyteikkunabongailuja.

Olen tänään selaillut monta tuntia nettivaatekauppoja ja nyt jo kaduttaa! Löytyy liian paljon kaikkea kivaa mutta budjetti ei anna myöten. Ihan tyhmää. Mutta aina voi unelmoida, ehkä jonakin päivänä olen vielä rikas. Tosin sitten kun tosiaan olen rikas, en haikaile H&M:n, Gina Tricotin ja Elloksen vaatteiden perään, vaan ostan saman tien vaatekaappini täyteen Dieseliä!

Tässä vähän otoksia mehukkaimmista vaatteista.


Tummia värejä, piristyksenä ruudut ja niitit. Herkkua. Varsinkin vyö ja kaulahuivi saisivat muuttaa kaappiini jo saman tien! Tuosta ihanasta tukkijätkäpaidasta puhumattakaan..


Ruututeema jatkuu. Yksinkertaiset tummat tunikat pääsivät myös mukaan, miksen omista ainuttakaan simppeliä mustaa tunikaa? Mikä vääryys! Punainen takki on malliltaan kiva ja värinsä puolesta varmasti mehukas piristysruiske.


Ellokselta löytyi täydellinen, kiiltonahkainen, särmikäs niittilaukku! Tämä on rakkautta. Myös nuo vetoketju-remmi-saapikkaat ovat viihtyneet päiväunissani aivan liian kauan. UGG-kopiot kelpaisivat minulle myös hiirenharmaina.
Prätkätakki on mukavan särmikäs, ja mikä parasta, se on puoleen hintaan! Jokainen pika pikaa hakemaan omansa, vaikka sitten kevättä ajatellen, jos nahkatakit ovat jo siirtyneet talvivarastoon ;)

Nyt uppoudun kirjallisuuden pariin. Luen parhaillaan Christopher Paolinin Esikoista. Viimeiset sivut ovat käsillä, joten huomenna voin jo vaihtaa Stephenie Meyerin Uusikuuhun. Kun Uusikuu on saatu päätökseen, luen Tuntemattoman sotilaan loppuun. Eiköhän näillä eväillä selviä syyslomastakin ihan jouhevaan tahtiin!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania! kelpuuttaisin jokaisen yksilön kaappiini :-)

Anonyymi kirjoitti...

Esikoinen ja uusikuu <33333333
anteeksi pyhästi tämä pelkkä lyhyt kirjallisuusihkutus.

Tajja kirjoitti...

anonyymi: Kiva jos pidät! :---)

anonyymi: :DD Olivat kyllä ihan luettavia, ei mitään lempikirjallisuutta, mutta menettelee!

hui kirjoitti...

tuo laukku. <3 ja Uggitkin ois ihanat vaikkei niitä kehtaiskaan käyttää julkisilla paikoilla..