lauantai 25. lokakuuta 2008

Oudot tavat listalla.


Joku vanha kuva arkistoista.

Blogeissa on viimeaikoina kierrellyt haaste, jossa tulee kertoa viisi omituisinta tapaansa. Minulla näitä outoja tapoja riittää aivan lukemattomat määrät, mutta kun niitä käy oikein toden teolla miettimään, ei mieleen tule ainuttakaan! Siksi tämän listan tekeminen on nyt vähän jäänyt.
Tässä näitä outouksia nyt kuitenkin tulee:

1. Minulla on aivan käsittämättömän outoja mielihaluja. Ja kun mielihalu iskee, se pitää päästä toteuttamaan välittömästi. Eräänäkin päivänä sairastin poikaystäväni nurkissa, kun yhtäkkiä iski mehujäätelö-mielihalu. Kylmän nihkeänä loikin sängystä ylös ja aloin ravistelemaan poikaystävääni rivelyksistä. "PAKKO SAADA MEHUJÄÄTÄ!" - "Mutta ei meillä ole.." - "IHAN SAMA, PAKKO SAADA!" Kun olin mylvinyt aikani, lähimme autolla kauppaan ostamaan mehujäätä :---) Välillä tekee mieli napostella kylmiä katkarapuja ilman mitään muuta, välillä taas tekee mieli jotain mitä yleensä inhoan yli kaiken.

2. Järjestelen makeisia. Tämä tuli mieleeni viimeisimmällä historiantunnilla. Kaveripojalla oli ranskanpastilleja ja hän antoi minulle niitä kourallisen. Värejähän on kolme, vaaleanvihreä, haalea punainen sekä valkoinen. Järjestin makeiset parijonoon värien mukaan. Ensin kaksi vihreää, sitten kaksi valkoista, sitten kaksi punaista ja taas alusta.. Tämän jälkeen mutustin makeiset järjestyksessä, niin että lopulta oli jäljellä enää yksi kutakin väriä. Ja kaveripoika tuijotti minua kummissaan.

3. Puhun vain pitääkseni ääntä. Varsinkin poikaystäväni seurassa kahdestaan ollessamme saatan yhtäkkiä käydä vain mylvimään kuin myskihärkä. Sen jälkeen jatkan kesken jääneitä toimiani kuin mitään ei olisi tapahtunut. Näin käy esimerkiksi kirjaa lukiessani. Olen puolisen tuntia lukenut mukaansa tempaavaa opusta ja aivan yhtäkkiä "MWOAAAAAAAH!" ja lukeminen vain jatkuu!

4. Leikin mursua.. Tämänkin ilmenee (luojalle kiitos) ainoastaan poikaystäväni seurassa, joka (luojalle kiitos uudemman kerran!) on jo tottunut erikoisuuksiini. Poikaystävälläni ei useinkaan ole omaa tupakkaa ollenkaan, vaan elämme useimmiten minun savukkeillani. Kun otan tupakka-askista kaksi tupakkaa, tungen molemmat suuhuni kuin mursun syöksyhampaiksi. Tämän jälkeen totean aina samalla, innokkaalla äänellä: "Olen muwsu!" Aina tuplaveellä, muwsu. :----D

5. Suutun äärettömän helposti. Mutta lepyn vielä nopeammin. Kerrankin kinastelin ystäväni kanssa aivan naurettavasta asiasta. Radiosta kuului mainos: "kaalimato.com on uudistunut!" Ystäväni oli innoissaan: "Pitääkin käydä katsomassa, se on uudistunut!" Totesin kuivakasti mokoman puljun uudistuneen jo aikapäiviä sitten ja saman mainoksen pyörineen radiossa jo useamman viikon. Kaveri tiesi tämän hyvin, mutta kävi tavan mukaisesti kinaamaan. "Eikä kun se on uudistunut tänään, ei muuten olisi tullut mainosta että se on uudistunut!" Hetken leikkimielisesti kinasteltuamme käyn raivoamaan ja aloitan mykkäkoulun, jonka rikon itse muutaman minuutin kuluttua jollakin tyhjänpäiväisellä kommentilla.

Näiden paljastusten myötä kaikkoavat varmasti loputkin lukijat! :DD

5 kommenttia:

Miranda kirjoitti...

Hauskoja juttuja kerroit itsestäsi :)

Anonyymi kirjoitti...

just söpöjä juttuja :----)

tanjuska kirjoitti...

ihania!:D

Nipsu kirjoitti...

Ihania :D
On myös mukva huomata että en ole ainut joka omaa tavan järjestellä karkkeja, mua katotaan aina pitkään kun järjestelen karkit ennenkuin syön ne :D

Tajja kirjoitti...

miranda: Hehe, kiva jos tykkäsit! :DD

anonyymi: :D no miten sen nyt ottaa..

tanjuska: No todellakin :----D

nipsu: Haha, kohtalotoveri!