lauantai 13. syyskuuta 2008

Kenkäostoksia.

Eilen olin viihteellä ja tänään olimmekin poikaystävän kanssa aikaisin liikkeellä. Olin perjantain hyppytunnilla eksynyt kenkäkauppa Zatzaan ja bongannut sieltä ihanat nahkasaapikkaat, joita menin tänään ostamaan. Valitettavasti miehekkeeni halusi katsella kaupassa vähän tarkemmin ja löysikin pian minulle toiset kengät, jollaisia olinkin etsinyt varmaan puoli vuotta! Oli sitten pakko kiikuttaa kassalle kahdet kengät ja kyllähän se hinta vähän kirpaisi. Mutta mitä sillä rahalla muutakaan tekee, kuin ostaa? Ei siitä siellä tilillä lillumassa ole mitään hyötyä!



Näiden takia kauppaan ylimalkaan tänään menin. Täyteläistä, kulutettua nahkaa, rouhea koristevetoketju ja solki! Mitä muuta voi kengältään vaatia? Sisäsyrjässä on myös huomaamaton vetoketju kengän jalkaansaamiseksi. Näissä kuljen varmaan koko talven, syksystä puhumattakaan. Hintaa kaunokaisilla oli n. 60€.



Reebok-look-a-liket. Eiväthän nämä ole uskollisten Reebokieni vertaiset, mutta hirvittävän kivat nämäkin. Tuo väri on täydellinen valopilkku muuten synkkään asuun. Kengissä oli alkuun pinkit nauhat, mutta toiseen ehdin jo vaihtaa valkokuviollisen, näyttää paljon kivemmalta siten. Näille hurmaaville jalkineille tuli hintaa 40€.

Ostosten jälkeen vuokrasimme FilmTownista Ihmeperheen, ostimme makeisia ja limpparia (ja Jaffa Smoothieta, hyi että!) ja tässä onkin nyt mennyt jo koko päivä laiskotellessa. Jotain kivaa pitäisi vielä kehitellä..

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanat nuo reebokit<3
Nuo toisetkin ovat ihanat mutta ihastuin noihin pinkkeihin :D

Tajja kirjoitti...

niina: Ovathan ne kivat joo, vaikkeivät kyllä Reebokia ole nähneetkään :D

Anonyymi kirjoitti...

Ooh katoin vähän väärin 8)

Anonyymi kirjoitti...

nuo hopeanmustat kengät ovat iiihanat. :p

Roosa kirjoitti...

feikkireebokit on kyllä superpirteät, tulee mieleen kirpee hedelmäkarkki :)

Nelliina kirjoitti...

ai helkkari noita pinkkejä! Itse unelmoin edelleen lontoossa bongaamiani mintunvihreitä reebokkeja, ne oli ihan vaahtokarkkia <3

Tajja kirjoitti...

niina: Hehe, näyttävät kyllä ihan identtisiltä aitojen Reebokien kanssa.

jackiemore: Kieltämättä, hurmaavat tapaukset :)

roosa: Joo, ovat kyllä ihanat. :)

nelliina: Itsekin olen juuri vihreistä reebokeista haaveillut, ovat vaan niin perhanan kalliita, ettei niitä ihan joka kuukausi ostella.. :D