maanantai 3. syyskuuta 2012

Tallinna Voisinpahan hei kertoa teille jotain siitä taannoisesta Tallinnan-reissusta millä otin ne räpsyripset ja kaikkea.Päätettiin tosiaan tossa elokuun puolvälissä lähteä tyttöin kanssa vähän reissuun. Meikäläisellä oli sopivasti kesälomaa töistä ja ideahan kuulosti ihan loistavalta. Varattiin aika kiva matkapaketti mihin kuului bussikuljetukset Helsinkiin ja takaisin, laivamatkat sekä kaksi hotelliyötä Sokos Hotelli Virussa. Yöpymiseen kuului lisäksi aamupala (mikä oli muuten herrrkullinen). Paketin hinta oli yhtä henkeä kohden joku reilu 150€ mikä oli meikäläisen mielestä aika kohtuullinen.Laivana meillä oli Viking XPRS ja matka sillä kesti aika tasan kaksi tuntia. Matkalle olisi ollut mahdollista varata hytit, mutta emme kokeneet sitä tarpeelliseksi sillä meillä oli linja-auto mukana laivassa sekä Tallinnassa ja olimme jättäneet kaikki matkatavarat sinne bussin ruumaan, joten niitäkään ei tarvinut retuuttaa mukana. Laivalla oli kaikki mukavuudet ja oli ihan leppoisa paattimatka kaikenkaikkiaan. Tallinnassa suuntasimme suoraan hotellille. Sokos Hotel on kävelymatkan päässä satamasta ja mikä parasta, se näkyy korkeutensa takia joka hemmetin ilmansuuntaan, joten sinne on myös helppo löytää. Hotellihuoneet olivat ihan ookoo, ei mitään älyttömän hienoa, mutta ihan peruskamaa. Hotelli on tosiaan kiinni Viru-kauppakeskuksessa, joten ainakin kaupat on lähellä! Hotellin yhteydessä on myös Amarillo ja yökerho Amigo's. Olisi varmaan ollut ihan jännää tehdä jonkinlainen shoppailumatka Tallinnaan, tai vaihtoehtoisesti ehkä imeä itseensä vähän kulttuuria. Mutta me päätettiin olla niin perinteisen suomalaisia ja ryypätä kuin viimeistä päivää. Päivisin pyörittiin kaupungilla, syötiin ja vain hengailtiin. Alkuillasta haettiin kaupasta ruokaa ja alkoholia (mikä oli niin halpaa että vieläkin itkettää asua Suomessa! Pullo Solia 0,70€ ?!?!?!) ja linnoittauduttiin hotellihuoneeseen pelaamaan juomapeliä ja mässäämään. Joskus ennen puoltayötä rynnistimme kohti öistä Tallinnaa ja kiertelimme baareja. Tallinnassa kivaa oli se, että baarit menivät kiinni vasta viideltä! Tai kuudelta, itseasiassa en tosiaankaan ole varma. Myöhään ne oli auki kuitenkin ja baareissakin oli ihan kohtuuhinnat. Tallinnasta mukaani tarttui ainoastaan ne ripsienpidennykset ja kauheat kasat kaljaa haha. Ajateltiin lähteä saman porukan kanssa uudestaan, ehkä meikäläisen talviloman tienoilla. Jos yrittäisi saada Tallinnasta vähän muutakin irti kuin pelkkää humaltumista?Kuvat on vaan sikinsokin sijoteltu pitkin tekstiä, Tallinnanreissulta ne kuitenkin on otettu! Ps, huomaatteko meikässä mitään uutta?! 

5 kommenttia:

Miii4 kirjoitti...

Itekki oon muutaman kerran Tallinnassa käyny ja nyt tämän luettua haluan sinne taas! :D

Jasmin Salmi kirjoitti...

Hui ku alko heti mieli Tallinnaan. Ei tänä kesänä oikee kerenny ni pitäsköhä sitä sitte käydä tässä syksymmällä :) Sulla on oikee kiva blogi!

Tajja kirjoitti...

Mäkin olin kyllä aiemminkin käynyt Tallinnassa, mutten ole koskaan ollut hotellissa yötä, aiemmin on ollut vaan niitä risteilyjä mihin sisältyy "päivä Tallinnassa" (eli jokunen tunti..) Ja jatkossa suosin kyllä ainoastaan noita hotellimatkoja, saa reissusta ihan huomattavan paljon enemmän irti!

Jasmin Salmi kirjoitti...

Mä en oo ollu just tollee muute ku päivä risteilyil, pitäsköhä sitte joskus testata et olis siellä pari yötä :)

Tajja kirjoitti...

Kannattaa ehdottomasti! Ehtii tehdä paljon enemmän, en voi muuta kuin suositella lämpimästi :)