torstai 6. syyskuuta 2012

Kesä(?) 2012

Pitää kai viimein uskoa kesän olevan ohi. Terassilla ei enää siedä iltaisin istua ja shortsit voi huoletta survoa vaatekaapin kätköihin. Toisaalta en tiedä eroaako tää syksy nyt siitä kesästä millään tavalla, päällimmäisenä kesästä 2012 jäi mieleen kylmyys ja tylsyys. Tuntuu että koko kesässä ei tapahtunut yhtään mitään. Tässä nyt kuitenkin pari kuvaa kesältä.Kesän ensimmäinen ja viimeinen rantsukaljottelu. Oli kylmää ja hirveä tuuli, mutta istuttiin silti kesäkuussa sisukkaasti rannalla juomassa. No, sen jälkeen olikin hirveä flunssa, ei sen puoleen.
Juhannuksena olin kaksi yötä mökillä. Voin kertoa että sielläkin oli kylmä!


Kaverilla oli 20v mökkisynttärit. Kylmä oli sielläkin. Ja hyttysiä. Ja mökki oli sitäpaitsi jossain ihan superkorvessa, ihme että olen ihmisten ilmoilla vielä tänäkään päivänä! No ei - oli kyllä hauskat kemut.


Joku loppukesän rantahengailu tässäkin menossa. Huom. Ellillä päällään T-PAITA, ei oo voinut olla ihan pakkaslukemat!


Eiku huijasin. Tää kuva on samalta rantahengailu-iltapäivältä ja näemmä ollaan Esan kanssa jouduttu kääriytymään meikän kaulahuiviin. (Kuka käyttää kaulahuivia heinäkuussa? Niinpä..) (Pps. Se tosiaan on kaulahuivi eikä esimerkiksi teltta!)


Sit oli tosiaan se Tallinnanreissu mistä olen tainnut jo kertoa kaiken oleellisen.


Jossain vaiheessa reissattiin Esan ja Ellin kanssa viettämään meidän krapulaa Kouvolaan asti. Voin kertoa että hellelukemissa avoimessa kaukalossa istuminen ilman minkäänlaista juomapuolta tekee hyvää pikku darralle. (Jep, kesän ainut hellepäivä on silloin kun ei tarvis olla.) Mutta tosiaan, oikeasti käytiin katsomassa Kouvola Rock n Rollers -nimisen roller derby-joukkueen peliä, ihan vaan koska allekirjoittaneen isosisko pelaa kyseisessä joukkueessa. Oli kyllä älyttömän upeeta katsottavaa!
Päätettiin kavereiden kanssa vähän verestää vanhoja muistoja. Pakattiin kaljaa mukaan ja sännättiin kesäiseen yöhön niistä nauttimaan. Kuunneltiin musiikkia jonkun iPodista kaiuttimilla ja tunnettiin olevamme 15-vuotiaita jälleen! Ei tarvi hetkeen kokeilla uudestaan.

Tällänen oli meikäläisen kesä. Toisaalta tein tänä kesänä ihan uskomattomat työtuntimäärät, joten osaltaan sekin selittää sen, miksei tullut oikein mitään fiksua tehtyä. Ehkä vuoden päästä voisi yrittää jotain festareita, huvipuistoilua ja sen sellasta!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Piti jo edelliseen postaukseen kommentoida että mihin sun rastat on kadonnu?!

Tajja kirjoitti...

Anonyymi: Haha, joku huomasi! Asiasta tulee juttua vähän myöhemmin :)

Anonyymi kirjoitti...

Ei jumpe! Oon lukenu sun blogia ikuisuuden, samoten myös siskos enkä tienny että ootte siskoksia tai ees tunnette!

Tajja kirjoitti...

Oho! Aikamoinen sattuma! :DD