lauantai 8. syyskuuta 2012

Tukkajuttuja

Joku älykkö jo huomasikin, että meikäläiseltä on tosiaan takut lähteneet kävelemään ja tukka on nykyään suora. (Ja huomasitteko että tukan pituus on myös muuttunut huimasti, yhtäkkiä meikäläisellä onkin PITKÄ tukka!) Itseasiassa hiustenväri on muuttunut myös ja voisin varmaan vähän selitellä tekosiani.No ensinnäkin, miksi rastat pois? Ne killui meikäläisen nupissa kuitenkin n. puolitoista vuotta. Ja juuri sen takia ne itseasiassa lähtivätkin, syynä pelkästään kyllästyminen. En osannut tehdä takkujen kanssa mitään, joko ne roikkuivat auki tai ne olivat ponnarilla kiinni, thats it ja muita vaihtoehtoja ei oikein ollut. Tuntui myös etteivät hiukseni kasvaneet mihinkään. Ja näytinhän mä aika epäsiistiltä ja se ei aina ollut hyvä juttu. Vaikka vaatteet olisivat muuten olleet kuinka hienot tahansa, tukka antoi aina homssuisen vaikutelman!Kyllä mä aika kauan makustelin takuista luopumis -ajatusta. Ensin hirvitti ajatus siitä, että tukka pitäisi varmaan leikata lyhyeksi, eihän niitä muuten auki saisi. Kesälomani puolessa välissä päätin kuitenkin jämäkkää kampaa apunani käyttäen testata, olisiko ylipäätään mahdollista avata puolentoista vuoden ikäisiä rastoja. Nyrhin yhden takun puoliväkisin auki, ihan vain testimielessä. Ja siitä se ajatus sitten lähti lopullisesti rullaamaan. Viikon ajan nyrhin hiuksiani auki kampoja, haarukoita ja sukkapuikkoja apunani käyttäen. Tukkaan kului myös litratolkulla hoitoaineita, -suihkeita ja selvitysnesteitä.Kiitän onneani että multa löytyy ihan älyttömän paksu tukka. Aina kampaamokäynneillä kampaajat jaksoivat ihmetellä, miten sitä tukkaa vaan riittää ja riittää, hahah. No voin kertoa, että enää ei tukkaa päästä hirveästi riitä. Aukirepimistoimituksessa tukkani oheni n. puoleen entisestä. Hiuksia vaan irtoili villisti ja lopputulos oli suora tukka ja valtava karvakasa kämppäni lattialla. Toivottavasti hiukset kasvaa vielä takaisin entiseen paksuuteensa..No, nyt meikäläisellä tosiaan on suoraakin suorempi, pitkä tukka. Olen nyt muutaman kerran väkerrellyt itselleni kiharoita ja ne tuntuu niiiiin luksukselta ettei tosikaan. Olen tähän päätökseen uskomattoman tyytyväinen! Vaikka rastat olivat tosi helppohoitoiset ja uhosin pitää niitä koko loppuikäni, niin onhan suorassa tukassakin puolensa. Esimerkiksi just muuntautumiskyky! Hiukset eivät vieläkään ole ihan niin elinvoimaisen näköiset mitä voisivat olla, joten tehohoitsikoita ja suihkeita käytetään edelleen, ei tää tukka noista rasta-ajoista hevillä meinaa toipua!

Hiusvärin muutos shokkipunaisesta oranssiin on itseasiassa surkeiden sattumusten sarja! Olen aina tilannut shokkivärit Cybershopista ja nyt sieltä oli vahingossa tullut paketissa yksi väärä väriputeli. No se näytti ihan yhtä punaiselta kuin se mun normaalikin punainen shokkiväri ja heitin sen huoletta  päähän. Lopputuloksena ORANSSI. Oon kyllä tähän väriikin ihan tyytyväinen, saa nähdä palaanko siihen kirkuvaan punaiseen takaisin vai jämähdänkö nyt tähän.

Nooh, mitä mieltä? Teinkö virheen kun avasin rastat vai näyttääkö nyt paremmalta? Mites ton värin kanssa?

4 kommenttia:

Heiska74 kirjoitti...

Siun hiukset ovat hyvänäköinen ja kiva värinen. ei tarvitse käyttää rastat vähän aikaan.

maaajj kirjoitti...

Parempi näin imo :) Ja on se niin kätevä ku on paksu fleda, kun itekkin oon blondannu tosi paljon, ja hiuksia lähtenyt päästä, mutta kun tukkaa riittää, niin se on ihan hyväkin ettei oo ihan leijonanharjaa:D

Katey Slater kirjoitti...

Hiustes väri korostaa kylö tosi ihanasti silmiäs! Asiallista! : )

Nella kirjoitti...

Sattumalta löysin siun blogin ja piti ihan selata taaksepäin, et millaset hiukset siulla ennen oli...Ja tykkään kyllä nykyisistä enemmän!
Nykyiset hiukset saa siut näyttämään jotenkin raikkaammalta ja kasvosi näyttää kapeammilta kuin ennen, en tiiä johtuuko hiuksista tai ootko laihtunu vai mitä, mutta looking good!