torstai 30. elokuuta 2012

Vähän jotain uutta

Tein joku aika takaperin pikkupikku-tilauksen H&Mlle tai ainakin luulin niin. Eilen kilahti puhelimeen tekstari siitä, että paketti on noudettavissa. Ja voin kertoa että yllätys oli melkoinen, kun postitäti retuutti tiskille eteeni ITSEÄNI ISOMMAN PAHVILAATIKON. Tuijotin sitä pakettia hetken epäuskoisena, mutta jep, meikän se oli. Onneksi Postista kotiin on vain n. 500m, mutta sekin matka tuntui ihan järkyttävän pitkältä silloin. Osittain mä työnsin sitä pakettia, välillä vedin ja yritin kantaa. Sellasta.

No mitä siellä sitten oli? Alennuskrääsää. Halpoja toppeja, T-paitoja, kylpypyyhkeitä, käsipyyhkeitä, keittiöpyyhkeitä, kylpyhuonemattoa, lakanaa.. Herranjestas. Oli siellä myös ei-alennettuja tuotteita ja yllättäen ne paljastui meikän lemppareiksi.
Aivan tajuttoman täydellinen musta tekonahkalaukku kultaisilla niiteillä ja yksityiskohdilla. Tää on just sopivan kokoinen kaikelle välttämättömälle ja vähän ylikin. Ja onhan tää nyt vaan hieno. Koko H&M -tilaukseni teinkin vain tämän veskan takia!
Matalavartiset prätkäbootsit. Mulla on lähes identtiset tälläiset, pitkävartisina tosin. Ne ovat uskollisesti palvelleet syksyn sateissa ja talven loskissa, joten ajattelin että ne vois tarvia kaverit! Pitkävartisia käytän usein vain sukkahousujen ja leggiensien pareina, näistä voisi tulla kaiffarit farkkujen kanssa. Hmm.
Superpehmoiset tekomokkaiset tennarit karvasisustalla. Oonhan mä nyt tennarityttö henkeen ja vereen ja onhan se kiva että kintut ei kylmety pakkasillakaan!

Lisäksi paketissa oli myös ihana pitkä, paksu pooloneule mihin on mukava kääriytyä viileillä syysilmoilla. En jaksanut yrittää kuvata sitä. Kuten en myöskään jaksanut käydä kuvaamaan niitä tylsiä tavallisia toppeja ja T-paitoja, pyyhkeistä ja lakanoista puhumattakaan.

2 kommenttia:

[kittyblame] kirjoitti...

Tosi päheet lakanat! Ja iihania kenkiä:) Ois kiva saada tietää, miltä näytät, naamakuvia kehiin taas joookos?

Tajja kirjoitti...

Haha, katsotaan! :D