sunnuntai 26. elokuuta 2012

Mä elän vieläkin

TERVE! Meikä on täällä taas. Itseasiassa mun piti tulla ilmoittamaan, että tää on nyt loppu. Finaalissa. The End ja kaikkea mahdollista. Mutta ei ehkä sittenkään, samantien kun avasin tän tekstikentän, iski joku inspiraation kaltainen olotila päälle. Joten leikitään vaan, että mulla oli pitkä ja mukava kesäloma ja jatketaan normaalisti. Mulla on ihan hirmuisesti kuvia kesältä joten varmaan tuun tekemään aika paljon postauksia tooooosi vanhoista jutuista mutta ehkä se ei haittaa?

Nyt kuitenkin haluan esitellä teille (ei tätä kyllä varmaa enää kukaan lue kun kaikki luulee että oon kuollu tai jotain..) yhden pikkupikku jutun mikä tekee mut aika iloiseksi just nyt. Käytiin tyttöjen kanssa tässä jokin aika takaperin Tallinnassa ja siellä kaikki on halpaa kuin saippua. Niin oli myös kauneushoitoloiden jutskut. En mä ole ikinä missään kauneushoitoloissa käynyt, en siedä ees kampaajan penkkiin istumista. Nyt kuitenkin päätin repäistä. 55€ hintaan mun ripset sai aika kivasti lisää pituutta ja tuuheutta. (ylempi kuva ilman mitään lisäpituutta (mutta ripsivärillä!) ja alemmassa kuvassa ripsipidennykset eikä yhtään meikkiä.)Laittaminen kesti n. 2h ja sammuin siihen lavetille ku saunalyhty, joten meni aika joutuisasti se aika. Ja voin kertoa että nää on ihanat! Oon halunnut ripsipidennyksiä jo jonkin aikaa mutta ihan älyttömän suolainen hinta on aina ollut esteenä. Nyt aattelin, että voisin kokeilla kun halvalla saa, ja tässä sitä nyt ollaan, koukussa johonkin hemmetin ripsienpidennyksiin. Nää on olleet mulla nyt tasan kaksi viikkoa ja maksimissaan varmaan yksi ripsi on tippunut pois. Nyt pitäisi vaan selvittää missäköhän täällä olis mahkuja tohon räpyttimien huollatukseen. Ammattitaitoiseen sellaiseen mielellään.

Heippamoii.

2 kommenttia:

mAj kirjoitti...

Heei mä luen vielä! Olipa ihana yllätys tulla tänään taas tsekkaamaan tää sun blogi (niinkuin oon tehnyt n. viikon välein kesän aikana.. "Kumpa siellä olis jotakin uutta":D) ja löytää 3 ihkauutta postausta!:) Ihanat räpsyttimet, sut voitais nyt ottaa tekeen mitä vaan superhyperpidentävätuuhentava-ripsarimainoksia:)

Tajja kirjoitti...

mAj: Jee kivaa, joku vielä jaksaa lukea :D Ja joooo, noi ripset on ehkä parasta vähään aikaan!