tiistai 18. syyskuuta 2012

Ketunturkki

Noista edellisen postauksen salamavalon kanssa räpsityistä kuvista ei ehkä erottanut, mutta olen taas värjännyt hiuksenu! Edellinen oranssihtavanpunainen väri oli lopputulos haalistuneesta shokkipunaisesta ja reilulla kädellä käytetystä Color Maskista, ja nyt ajattelinkin ihan oikeasti VÄRJÄTÄ hiukseni. (viimeksi olen laittanut hiusväriä päähäni varmaan kesäkuussa, mutta aika kivasti tuo Color Maski siis toimii!)



Päätin, että punaisesta väristä en luovu, mutta voisin vähän leikitellä hiuksillani ja testailla erilaisia punaisen sävyjä. Aiemminhan miulla on ollut tummanpunaista, shokkipunaista, luonnollista punaista ja vaikka mitä, ja nyt ajattelin tempaista aiempaa oranssimpaan suuntaan ja kiikutin kaupan hyllyltä kylpyhuoneeseeni aidon, oranssin hiusvärin.



Tulos on suhteellisen luonnollinen, ei ammu niin yli kuin esimerkiksi se shokkipunainen. Auringonvalossa hiukset saattavat näyttää hieman räväkämmiltä, mutta juuri sopivasti. Olen niiiin tyytyväinen tähän väriin just nyt. Mua kiinnostaisi toteuttaa joku liukuvärjäysjuttu tämän oranssin kanssa, miltäköhän näyttäisi jos latvat olisivat tummanpunaiset ja liukuisivat siitä tuohon oranssiin? Hmm.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

liukuvärjää latvat mustaksi ! 8)

sufy kirjoitti...

Oii tummanpunaiset latvat kuulostaa ihan huipuilta:) T. toinen punapää

Anonyymi kirjoitti...

hei mitä värii oot käyttäny tässä ? :)