sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

ROAAAR

Päivän kitinät:

a) Mulla on kurkku tosi kipeä kaikesta yskimisestä ja teen kuolemaa sen takia! Ärsyttää taas tää kipeily, olin liian optimistinen kevään suhteen ja olen paahtanut menemään nahkatakissa, mekoissa ja hameissa, sukkahousuissa ja tennareissa. Ei sanaakaan mistään kaulahuiveista tai kunnon housuista!

b) Mun tietokone lopetti yhteistyönsä kanssani tänään. Se on jo pitkän aikaa ollut jumissa ja tosi hidas ja vähän epäluotettava. Tässä hiljattain yhteistyökyky hiiren kanssa on ontunut ja pahasti, vaikka hiirtä liikuttaa, kursori pysyä jököttää paikallaan. Tänään myöskään näppäimistö ei sanonut mitään eikä mitään vikaakaan ole löytynyt. Voi megaärsytys, joudun nyt dataamaan isäni työkoneella.

c) Oon lähetellyt työhakemuksia pitkin kuukausia eikä mistään tunnu tärppäävän. Oon jo epätoivoinen, mä oikeasti tarvitsen töitä edes kesälle!

Onneksi lohduttaudun parilla uusilla jutuilla!


Tän kollarikankaisen hameen kävin hakemassa perjantaina Seppälästä. Olin katsellut tätä jo aiemminkin hameen roikkuessa alerekissä 10€ hintaan. Jätin sen kuitenkin kauppaan ja voi kuinka kaduinkaan sitä! En uskonut tätä olevan enää jäljellä (oli viimeinen kappale jo viikko pari aiemminkin) mutta siellähän se minua odotti, joten pakko oli ottaa mukaan. Rakastan tota rentoa materiaalia, söpöä kuviointia, TASKUJA, korkeaa vyötäröä ja pussimaista helmaa. <3___<3
En oikeasti käytä ton hameen kanssa tota t-paitaa, vaan kuljin viikonlopun yhdistelmän kollarihame, valkoinen toppi ja mustat leggarit kanssa. Oli muuten tosi kiva yhdistelmä!


Samalla reissulla ostin uuden pullon mun ehdotonta lempparilakkaa, Wild And Crazyn sähkönsinistä herkkua. Edellinen puteli olikin jo ihan finito, joten tää tuli tarpeeseen.


Lopuksi vielä viimeviikkoinen ostos, myöskin Seppälästä. Ihanat (teko)mokkanahkaiset nilkkurit pienellä platformilla ja hintaa oli vain 15€. Olen joskus haikaillut näitä mustina täydellä hinnalla (n. 30€) mutta jätin sitten ostamatta. Nyt nämä löytyivät roiman alennuksen kanssa joten en jäänyt miettimään sen enempää!

Miksi Seppälästä löytyy niin paljon kaikkia kivoja juttuja nykyään? Ennen kävin siellä lähinnä sukka- ja alushousuostoksilla ja mukaan tarttui myös kynsilakkoja. Nykyään roudaan sieltä viikottain kaikkea kivaa kotiin..

3 kommenttia:

MK kirjoitti...

Oikeesti, mulla on justiinsa toi sama juttu! Oon nykyään jotenkin Seppälä-addikti... tai joku, mutta ainahan sieltä lähtee jotain kotiin.

Anonyymi kirjoitti...

heh, kiitä minua etten ehtinyt ostaa tuota ennen sinua, näin saman hameen seppälässä ja oli toosi lähellä etten ostanut (;;

Tajja kirjoitti...

MK: Haha :D

Anonyymi: No oisin kyl ollut aiwan raiwona sen jälkeen, koska kävin kyttäämässä tota samaa hamosta jo aikaa sitten ja jäi kaduttamaan tosi paljon etten ostanut, melkein kiljuin riemusta kun näin hameen olevan vielä rekissä myöhemmin :D